Dolar 32,3818
Euro 34,7380
Altın 2.407,95
BİST 10.101,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 18°C

BÜYÜK ACI!

Samsun’dan yıllık izine birlikte çıkan 2 hemşire, trafik terörünün kurbanı oldu. Seda Bodur Eskişehir’de toprağa verilirken Buse Nur Bulut’un cenazesi memleketi Samsun’a gönderildi

BÜYÜK ACI!
REKLAM ALANI
21 Temmuz 2022 15:09 | Son Güncellenme: 21 Temmuz 2022 15:14

Eskişehir’de dün sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında arkadaşı ile birlikte hayatını kaybeden 22 yaşındaki genç hemşire, son yolculuğuna uğurlandı.

TIR’A ARKADAN ÇARPTI
Dün sabah saatlerinde Eskişehir-Ankara kara yolunun 30’uncu kilometresinde meydana gelen kazada, Seda Bodur idaresindeki 52 DS 412 plakalı otomobil, Hilmi K.’nin kullandığı 06 JTJ 81 plakalı TIR’a arkadan çarptı. Kaza sonucu otomobil sürücüsü Seda Bodur (22) ve otomobilin ön koltuğunda yolcu olarak bulunan Buse Nur Bulut (21) hayatını kaybetti. Otomobilin arka koltuğunda yolcu olarak bulunan Meltem Bodur (19) ise kazadan ağır yaralı olarak kurtuldu. Kazanın ardından Seda Bodur ile Buse Nur Bulut’un cansız bedenleri Mahmudiye Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, ağır yaralı Meltem Bodur Eskişehir Şehir Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

NAAŞI SAMSUN’A GÖNDERİLDİ
Meydana gelen kazada hayatını kaybeden Buse Nur Bulut’un cenazesi defnedilmek üzere memleketi olan Samsun’a gönderildi. Seda Bodur’un cansız bedeni ise Zafer Mahallesi’nde bulunan Ahmet Yavuzer Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlığa defnedildi.

Kazada ağır yaralanan sürücü Seda Bodur’un kardeşi Meltem Bodur’un Eskişehir Şehir Hastanesi’nde tedavisinin devam ettiği öğrenildi. Seda Bodur’un cenazesine babası Mustafa Bodur, ailesi, akrabaları ve yakınları katıldı.

YILLIK İZİNE BİRLİKTE ÇIKMIŞLARDI
Hayatını kaybeden Seda Bodur ile Buse Nur Bulut’un, Samsun’da bulunan Gazi Devlet Hastanesi’nde çalıştığı öğrenildi. Hemşire olduğu öğrenilen meslektaşların, yıllık izne birlikte çıktığı ve tatil için Eskişehir’e geldikleri öğrenildi. Seda Bodur’un kardeşi Meltem Bodur’un ise ablasının yanına ziyarete gittiği öğrenildi.

GAZİ DEVLET’TE YAS
Samsun Gazi Devlet Hastanesi çalışanları, mesai arkadaşları Buse Nur Bulut’un ölümüyle büyük üzüntü yaşadı. Hastane önünde bir araya gelen çalışanlar, “Hastanemizin çalışanlarından Klinik Destek Personeli Seda Bodur ve hastanemizin çalışanlarından Keziban Gülmercan’ın kızı Busenur Bulut elim bir trafik kazası sonucunda hayatlarını kaybetmişlerdir, merhumelere Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve mesai arkadaşlarına sabır diliyoruz” açıklamasında bulundu.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.