Dolar 32,5978
Euro 34,8331
Altın 2.497,37
BİST 9.457,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 21°C
Sal 22°C

Abdurrahman Çamaş`tan gövde gösterisi

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Aday tanıtım toplantısından Bafra`ya dönen Samsun Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayı Abdurrahman Çamaş, Bafra ilçesi Asri Mezarlık girişinde büyük bir kalabalık tarafından havai fişeklerle karşılandı

Abdurrahman Çamaş`tan gövde gösterisi
REKLAM ALANI
27 Mayıs 2018 22:34

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Aday tanıtım toplantısından Bafra`ya dönen Samsun Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayı Abdurrahman Çamaş, Bafra ilçesi Asri Mezarlık girişinde büyük bir kalabalık tarafından havai fişeklerle karşılandı. Burada uzun bir araç konvoyu oluşturan kalabalık ve seçim otobüsünde Bafralı vatandaşları selamlayan Çamaş, Alparslan Türkeş Parkı içerisinden Mehteran takımı ile MHP ilçe seçim merkezine yürüdü.

İLK AÇIKLAMA BAHÇELİ’DEN

Yürüyüş sırasında vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Milletvekili Adayı Abdurrahman Çamaş, vatandaşlarla sohbet ederek yürüyüşünü tamamladı. İlçe seçim merkezinde MHP Bafra ilçe Başkanı Barbaros Turna`nın selamlama konuşmasının ardından konuşan Çamaş, Ülkemiz gerçekten son zamanlarda dış güçlerin müthiş baskısı altındadır. Türkiye’yi güçsüz kılmak Türkiye’yi parçalamak, bölmek üzere yapılmış planlar tüm hızıyla devam etmekte. Daha önceden PKK Terör Örgütü ile yapılan denemeler başarıya ulaşamadı. Bunun peşinden IŞID denen lanet örgütü çıkarttılar, şehirlerimizde bombalar patlattılar yüzlerce insanımızı katlettiler. O da yetmedi peşine FETÖ denen Terör Örgütüyle vurmaya çalıştılar. Allah ‘a şükür ki halkımızın sağduyusu sebebiyle bu tehlikeyi de atlattık. Tabi bu 15 Temmuz gecesinde ilk açıklamayı yapan liderimiz Devlet Bahçeli idi.

“DEVLETİMİN YANINDAYIM”

Devlet Bahçeli saat 21.45 civarında; Hükümetimin ve Devletimin yanındayım açıklamasıyla tüm Türkiye’ye yön vermiş oldu. Onun için ben burada halkımıza diyorum ki; Türkiye’nin geleceği için Türkiye’nin bekası için bu seçimlerde yapılan ittifaka destek vermelerini istiyorum. Cumhur ittifakına desteklerinizi bekliyorum. Birlik beraberlik içinde olacağız, Ülkemizin geleceği için hepimiz elimizi taşın altına koymak zorundayız. Yoksa yabancı güçlerin oyuncağı olan bir ülke haline gelebiliriz” dedi. Konuşmanın ardından kalabalık grup sloganlar atarak dağıldı.

Halkımızın sağduyusu tehlikeyi atlattık

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.