Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 13°C
Yağmurlu
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 23°C

ACI SONU!

Samsun’un Ladik İlçesi’nde meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybetti

ACI SONU!
REKLAM ALANI
15 Ağustos 2022 15:00

Samsun’un Ladik ilçesi Hacıalipınar Mahallesi Ergenekon Caddesi’nde meydana gelen olayda, Kağan A. (22) idaresindeki 05 FJ 298 plakalı otomobil ile Erkan A.(34) yönetimindeki 55 GS 807 plakalı otomobil kazaya karıştı. İddiaya göre kaza maddi hasarlı atlatıldı.

‘BANA YUMRUK ATTILAR’ İDDİASI
Sürücü Kağan A. önü hasarlı aracıyla Ladik İlçe Emniyet Müdürlüğü önüne giderek burada polise bir otomobilin aniden yavaşlaması sonucu aracıyla arkadan çarptığını, daha sonra sürücünün yanına gelerek kendisine yumruk attığını, olay yerinden uzaklaşırken kendisini aracıyla takip ettiğini, aracını sıkıştırdığını ve kaza yapmış olabileceğini ileri sürdü.

Yapılan araştırmada Erkan A.’nın otomobilinin yoldan çıkarak boş araziye takla atıp ters dönmüş olduğu ve olay yerindeki hayatını kaybettiği ortaya çıktı. Bir nakliyat firmasında TIR şoförü olarak çalıştığı öğrenilen Erkan A.’nın cesedi otopsi için Ladik Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
İHA

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.