Dolar 32,3319
Euro 35,1199
Altın 2.301,65
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

ADD Samsun Şubesi’nde YENİ DÖNEM!

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Samsun Şube Başkanlığı’nın genel kurulunda Birol Yelekin başkan seçildi

ADD Samsun Şubesi’nde  YENİ DÖNEM!
REKLAM ALANI
13 Mart 2023 18:50 | Son Güncellenme: 13 Mart 2023 21:17

ADD Samsun Şubesi’nin 15’inci Olağan Genel Kurulu Mimarlar Odası Samsun Şubesi Salonu’nda yapıldı. Genel Kurul’da Mustafa Köse ve Birol Yelekin, başkanlık için yarıştı. Yapılan seçimlerde, daha önce de bir dönem başkanlık yapan Birol Yelekin, yeniden şube başkanı seçildi.

ADD Samsun Şubesi'nde YENİ DÖNEM!

ÇARŞAF LİSTELİ SEÇİMDE 2 ADAY
Üyelerin yoğun olarak katıldığı genel kurul saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Misafirlerin konuşmalarının ardından denetleme ve disiplin raporları okundu. Denetleme ve disiplin raporları ve faaliyet raporu ayrı ayrı oylandı ve üyelerin oy birliğiyle raporlar kabul edildi. Çarşaf liste ile yapılan seçimde Yönetim Kurulu başkan adayları Birol Yelekin ve Mustafa Köse konuşmalarını gerçekleştirdi.

ADD Samsun Şubesi'nde YENİ DÖNEM!

ÜYELERE ‘KATILIMCILIK’ ÇAĞRISI
Chp Samsun Milletvekili Kemal Zeybek Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, çok sayıda sendika şube başkanı ve sivil toplum örgütü temsilcisi ile dernek üyesinin katıldığı genel kurulda 307 geçerli oyun 246’sını alan Birol Yelekin, başkanlığa seçildi. ADD 14’üncü Dönem Samsun Şube Başkanı Işık Özkefeli’den bayrağı devralan Birol Yelekin, konuşmasında birlik, beraberlik mesajları verdi. Yelekin, “Bütün üyelerimizden katılımcılık bekliyorum. Hep birlikte güzel çalışmalara imza atacağız” dedi.

ADD Samsun Şubesi'nde YENİ DÖNEM!

Birol Yelekin’in yönetim kurulu şu isimlerden oluştı:

Nadide Suğur Tezir, Abdurrahman Akbaş, Havva Kocakaya, Deniz Gömeç, Hava Karabulut, İrfan Çelik, Özlem Turgut, Ömer Kumbasar.

ADD Samsun Şubesi'nde YENİ DÖNEM! ADD Samsun Şubesi'nde YENİ DÖNEM!

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.