Dolar 32,5187
Euro 34,9082
Altın 2.431,46
BİST 9.813,35
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

Adnan Oktar’a ve kediciklere operasyon!

Adnan Oktar’a ve  kediciklere operasyon!
REKLAM ALANI
11 Temmuz 2018 12:24

Adnan Oktar’ın polisleri görünce Sarıyer’e kadar kaçtığı öğrenildi.

Operasyon kapsamında Oktar Babuna’nın da gözaltına alındığı öğrenildi. Babuna, adına yapılan ilik bulma kampanyasıyla tanınmıştı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele  Şube Müdürlüğü ekipleri, Adnan Oktar suç örgütü üyelerinin yakalanması için  operasyon yürütüyor.Gözaltına alınanlar sağlık kontrolünden geçirilerek emniyet müdürlüğüne götürüldü.

Örgüt üyelerine yönelik soruşturma, “suç işlemek amacıyla örgüt kurma,  çocukların cinsel istismarı, cinsel saldırı, reşit olmayanla cinsel ilişki,  çocuğun kaçırılması veya alıkonulması, cinsel taciz, şantaj, kişiyi hürriyetinden  yoksun kılma, siyasi ve askeri casusluk, dini inanç ve duyguların istismar  edilmesi suretiyle dolandırıcılık, suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini  aklama, özel hayatın gizliliğini ihlal, resmi belgede sahtecilik, Terörle  Mücadele Kanunu’na muhalefet, tehdit, cebir, iftira, halkı askerlikten soğutma,  hakaret, suç uydurma, yalan tanıklık, nitelikli dolandırıcılık, Kaçakçılıkla  Mücadele Kanunu’na muhalefet, Vergi Usul Kanunu’na muhalefet, rüşvet, eğitim ve  öğretim hakkının engellenmesi, eziyet, kişisel verilerin kaydedilmesi, siyasi  hakların kullanılmasının engellenmesi, Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin  Önlenmesine Dair Kanun’a muhalefet” suçlarını kapsıyor.

Operasyonun, aralarında Adnan Oktar’ın da olduğu 235 şüphelinin  yakalanması için İstanbul merkezli 5 ilde eş zamanlı yürütüldüğü belirtildi.Ayrıca, operasyon kapsamında çok sayıda kişinin gözaltına alındığı ve  adreslerdeki aramaların sürdüğü öğrenildi. Gözaltına alınacak isimler arasında Oktar Babuna da var.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.