Dolar 32,3184
Euro 35,0487
Altın 2.307,01
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Ağrı’daki İğrenç Olay, Gelin Samsunlu Çıktı!

Kocası tarafından işkence edilen ve zorla dışkı yedirilen Samsunlu gelin Cansu Ş., yaşadıklarını anlattı

Ağrı’daki İğrenç Olay, Gelin Samsunlu Çıktı!
REKLAM ALANI
2 Temmuz 2017 21:40 | Son Güncellenme: 2 Temmuz 2017 21:41

Ağrı Patnos’ta 20 yaşındaki eşi C.Ş.’ye önce şiddet uygulayan, ardından 10 günlük bebeklerinin dışkısını yedirmeye çalışan M.Ş.Ş.’nin uyguladığı bu işkenceyi kaydetmesi Türkiye gündemine oturdu.

GERDEK GECESİNDE BİLE DAYAK

Samsunlu olduğu ortaya çıkan 20 yaşınki Cansu Ş.’ye  işkence uyguladığı ortaya çıkan koca M.Ş.Ş. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Yaşadıklarını anlatan Cansu Ş., “İlk dayağımı üstümde gelinlikle gerdek gecesi yedim. Kocamın ailesiyle yaşıyorduk. Defalarca şiddete şahit oldular. Hiçbir şey söylemiyorlardı” dedi.

SAMSUN’DAKİ BABA EVİNE DÖNDÜ

Aralık ayında yaşadıklarının ardından Samsun’da bulunan babaevine dönen Cansu Ş., 2014 yılında görücü usulüyle evlendiğini ve gerdek gecesinden itibaren sürekli eşi tarafından şiddete maruz kaldığını söyledi.  Yaşadıklarını gözyaşları içerisinde anlatan C.Ş., “İlkokul mezunuydum ve 17 yaşına geldiğinde buraların adetine göre artık evlenmem gerekiyordu. İlk dayağımı üstümde gelinlikle gerdek gecesi yedim. Kocamın ailesiyle yaşıyorduk. Defalarca şiddete şahit oldular. Hiçbir şey söylemiyorlardı. Hatta sevk ediyorlardı. Eşim defalarca yüzümde sigara söndürdü. Sopası vardı. Seni bir gün öldüreceğim diyordu. Neden böyle yapıyorsun dediğimde de, ‘Sen benim, ailemin kölesisin’ diyordu. Yumruk atıyor, tekmeliyordu” dedi.

‘BEBEĞİMİN BEZİNDEN ALIP AĞZIMA SÜRDÜM’

Eşini, kendisine zorla dışkı yedirdiği gün ile ilgili konuşan C.Ş., o gün yaşadıklarını şöyle anlattı:   “Geçen yıl Aralık ayıydı. Engelli bir kaynım var. Küçük kızımla şakalaşıyorlardı. Tükürmüş kızım. Kaynanam bunun için beni suçladı. Kocam, İstanbul’daydı. İnşaatta çalışmaya gitmişti. Geldiğinde, bu olayı söyledi ve sopayla beni dövmeye başladı. ‘Sana dışkı yedireceğim, yoksa sen akıllanmayacaksın’ dedi. Tekmeyle tuvalet ve mutfağın bulunduğu yere sürükledi. Yiyeceksin diyordu. ‘O zaman git bebeğin bezini aç, onun dışkısını yiyeceksin’ dedi. Bebeğimin, bezinden aldığım bir parça dışkıyı ağzıma sürdüm. Daha da sinirlendi. Telefonun kamerasını açtı. ‘Al çabuk, yüzüne sür bunu, yiyeceksin’ dedi. Yapma diye yalvardım. Ama zorla yedirdi. O an görüntülerde yok. Midem bulandı. Tuvalete girip, kusmaya başladım. Bu kez de kustuğum için sopayla sırtıma vurarak dövdü”

GÖRÜNTÜLERİ SAMSUNLU BABA PAYLAŞTI

Tüm Türkiye’nin konuştuğu görüntüleri babasının sosyal medyaya koyduğunu söyleyen Cansu Ş., “O görüntülerden sonra da defalarca dayak yedim. Ailem Samsun’da yaşıyor. Onları ziyarete gittiğimde durumu babama anlattım. Görüntüleri izlettim. Sosyal medyaya yükledi. O görüntüler, bana dışkı yedirmeden hemen öncekiler. Beni de bir daha oraya göndermedi. Çocuklarım orada kaldı. Belki gelecekte çocuklarımı yanıma alırım. Mağdurum, boşanmak istiyorum” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.