Dolar 32,2054
Euro 35,0082
Altın 2.514,32
BİST 10.739,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
22°C
Parçalı Bulutlu
Sal 24°C
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 23°C

AK Parti Bafra İlçe Başkanına Büyük Tepki

AK Parti Bafra İlçe Başkanına Büyük Tepki
REKLAM ALANI
25 Ekim 2018 17:28

AK Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim Semiz’in, “Türküm dedirtmeyi doğru bulmuyorum” sözlerine büyük tepki var. Bafralılar Semiz’i, “Ülkesini, milletini sevmemekle” suçladı

Danıştay’ın ‘Andımız’ ile ilgili kararı tartışmaları da beraberinde getirirken AK Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim Semiz’in, “Türküm dedirtmeyi doğru bulmuyorum” sözleri, Bafralıları çileden çıkarttı.

‘ERDOĞAN NE DERSE O…’

İbrahim Semiz’in, ilçedeki bir internet haber sitesine yaptığı açıklamalar, büyük tepkiye yol açtı. Başkan Semiz’in, “Genel Merkez değerlendirdikten sonra bizim değerlendirme lüksümüz yok. Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ne derse biz ona uyarız. Farklı bir değerlendirme yapma imkânımız yok. Biz Türkiye`de Türk, Kürt, Laz, Gürcü, Çerkez, Arnavut, Arap gibi farklı vatandaşlarla yaşıyoruz. Tabi biz Genel Başkanımızın da dediği gibi herkese ben Türküm dedirttirmeyi doğru bulmuyoruz. Türkiyeliyim olabilir. Ama bir Kürde bir Araba ben Türk`üm dedirttirmeyi doğru bulmuyorum” ifadeleri büyük tepkiye yol açtı.

‘ANDIMIZ FAŞİST BİR SÖYLEM’

Aynı haberde AK Parti İlçe Başkanı Semiz’in, “Andımız geçmiş dönemden faşist ve komünist sistemden kalma söylemlerdir. Kaldırıldı 6 sene oldu. Toplumda olumsuz yönde bir değişim olmadı. Ama her nedense Danıştay bu tarihe getirdi bunu. Türkiye için gerekli olduğu kanaatinde değilim” ifadelerine de tepki yağdı.

‘BAFRA’DA YÜZÜNE TÜKÜRÜRLER!..’

İbrahim Semiz’in açıklamalarına sosyal medya üzerinden sert tepki gösteren Bafralılar, “İbrahim Semiz’e ağır hakaretler ve küfürler ederek; “Özüne dönsün. Burası Bafra. Yolda yürüyemezsin, yüzüne tükürürler” ifadelerini kullandı.

‘İNKAR EDEN KAFİRDİR!..’

İbrahim Semiz’i, “Ülkesini, milletini sevmemekle” suçlayan Bafralılar ayrıca, “Müslümanız elhamdülillah. Türk olduğumuz için de gururluyuz. Ne mutlu Türküm diyene demek için yürek gerek. O da bizde var. Millet sıkıntı içerisinde siz nelerle uğraşıyorsunuz. Irkını inkâr edene kâfir derler. Sözlerine dikkat et. Bafra’mızdan böyle bir zihniyet çıkmaz” yorumlarında bulundu.

İşte AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Semiz’e sosyal medyadan gelen bazı tepkiler

 

Haber/Musa GÜN

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.