Dolar 32,3854
Euro 34,7876
Altın 2.435,15
BİST 9.992,86
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C

AK Parti Büyükşehir Adayı Halit Doğan’dan ‘ATAKUM’ ÇIKARMASI!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, “Samsun turizmini daha ileri taşımak için Atakum’u bir festival kenti haline getireceğiz. Turizmde yeni adımlar atılacak” dedi

AK Parti Büyükşehir Adayı Halit Doğan’dan   ‘ATAKUM’ ÇIKARMASI!
REKLAM ALANI
18 Şubat 2024 18:02

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, seçim programlarına hız kesmeden devam ediyor. Atakum’da bir dizi programa katılan Halit Doğan esnaf, vatandaşlar, gençler ve dernek üyeleri ile bir araya geldi. Atakum’u tekrar ‘gerçek belediyecilik’ ile buluşturacaklarını söyleyen Başkan Adayı Doğan, “Samsun’umuzu, Atakum’u daha ileri taşımak için düştük yola” dedi.

GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ
AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Mahalle mahalle gezip esnaflarla, vatandaşlarla, gençlerle bir araya gelen SBB Başkan Adayı Doğan, Atakum’da bir dizi programa katıldı.

‘GENÇLERİMİZİ NE KADAR DİNLERSEK…’
SBB Başkan Adayı Halit Doğan, “Denizin, kumsalın, sahilin bir de yeşilin en güzel tonlarının diyarı Atakum’da hafta sonunun keyfini Atakumlu hemşehrilerimizle birlikte çıkarttık. Gençlerimizle, esnafımızla, hemşehrilerimizle, dernek üyelerimizle bir araya geldik. Gelecekten ümidimizi daha da arttırabilmemiz için, geleceği gençlerimizle birlikte planlamamız lazım. Atakum Belediye Başkan Adayımız Özlem Maraş ve teşkilatımızla Seçim Koordinasyon Merkezimizde gençlerimizle buluştuk. Gençlerimizi ne kadar dinlersek o kadar gençlik şehri oluruz. Bu bilinçle hareket ediyor, şehrimizi daha ileri taşımak için gençlerimizle birlikte yol yürüyoruz. Temiz çevre, temiz yarınlar diyerek sahiliyle dillere destan, görenin hayran kaldığı Atakum sahilimizde çevre temizliği yaptık. Atakum bizim göz bebeğimiz, Atakum’u daha güzel yarınlara taşımak en büyük hedefimiz. Sahil esnafımızla bir araya gelip güzel bir sohbet eşliğinde Atakum’umuzu konuştuk. Samsun’umuzu Atakum’u hemşehrilerimizle el ele vererek daha ileri taşımaya kararlıyız!” dedi.

‘ATAKUM FESTİVAL KENTİ OLACAK…’
Samsun turizmini daha ileri götüreceklerini vurgulayan Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, “Şehrimizin dört bir tarafını dolaşıyor, vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Dinliyor, anlıyor, projelerimizi hemşehrilerimizin taleplerine göre oluşturuyoruz. Atakum’u hak ettiği ‘gerçek belediyecilik’ ile tekrar buluşturacağız. Samsun turizmini daha ileri taşımak için Atakum’u bir festival kenti haline getireceğiz. Turizm de yeni adımlar atacak, Samsun’umuzu hem yerli hem yabancı turistin uğrak noktası haline getireceğiz. Herkesin hayran olduğu bir denize, kumsala sahibiz. Sahil alanımızı daha da verimli kullanacak, ‘Samsun bir sahil kentidir’ görüşünü daha da ileri taşıyacağız. Samsun için yapacak çok hizmetimiz var. Hemşehrilerimizle omuz omuza vererek Samsun’umuzun geleceğini hep birlikte planlayacağız” diye konuştu.

Sibel TOPAL

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.