Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 22°C
Sal 24°C
Çar 22°C

AK Parti eski ilçe başkanı Tuncay Yurduseven partililere veda etti

Ankara’ya davet edilen AK Parti eski ilçe başkanı Tuncay Yurduseven istifasının ardından Ankara’dan ayrılarak Bafra tepesinde partililer tarafından karşılandı

AK Parti eski ilçe başkanı Tuncay Yurduseven partililere veda etti
REKLAM ALANI
11 Şubat 2018 14:44

Bafra tepesinde bir grup partililer tarafından karşılanan Yurduseven duygulu anlar yaşadı, aslolanın teşkilat olduğunu belirten Tuncay Yurduseven, bu bir bayrak yarışıdır herkes görevini yapar ve bayrağı bir başka arkadaşına devreder dedi. Tabiki bir kongre süreci yaşıyoruz, AK Partimizin kurulduğu 14 Ağustos 2001 yılında kurulduktan sonra ve ilçe teşkilatı kurulurken, o günkü ilçe başkanımız uygun gördü ve ilçe yönetiminde bize görev verdi. O günden bu güne teşkilatın her kademesin de yani yönetimin her kademesinde verilen görevleri yerine getirerek 31 Aralık 2011 tarihine geldik. O gün 4. Olağan kongremiz vardı ve Genel Merkezimiz bizi münasip gördü ve o gün  genel merkezimizin desteği ile 4. Olağan kongrede göreve geldik.

Devamın da çalışmalarımız ve faaliyetlerimiz hızlandı ve daha çok bir birimizle tanışma fırsatı bulduk. o süreci hep birlikte yaşadık devamında 4 Kasım 2014’ de 5. Olağan kongre de tekrar aday olarak AK Partinin 2. Kez ilçe başkanı oldum. O günden bu gene yani dün akşama kadar bu partinin ilçe başkanı olarak görev yapıyordum. Bu bir bayrak yarışıdır, kişiler değişir ama asılolan teşkilattır sözlerine de yer veren Yurduseven,  son olarak, sizlerle çok uzun bir süredir beraberiz, güzel günlerimiz oldu, bir aile olduk bilmeyerek kalbini kırdığım kişilerden helallik istiyorum, hakkınızı helal edin, ben hakkımı helal ediyorum.  Bu bir son değildir, bizler yönetimden ayrılmış olabiliriz ama AK Parti için çalışmaya, üretmeye ömrümüz yettiğince devam edeceğiz, buraya gelen tüm arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ederim, hepiniz hakkınızı helal edin’ dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.