Dolar 32,4396
Euro 34,7447
Altın 2.440,06
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 17°C

Ak Parti ilçe Teşkilatı ilçe danışma toplantısı

İnsan yaratılış açısından sosyal bir varlıktır. Bu anlayışın en küçük halkası ailemiz en büyük halkası ile devletimizdir

Ak Parti ilçe Teşkilatı ilçe danışma toplantısı
REKLAM ALANI
31 Ekim 2016 17:46

Delil getirin işlem yapalım

 

Toplantıya AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan Ak Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, AK Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, Kadın ve Gençlik Kolları başkan ve yöneticileri, ilçe yöneticileri ve delegeler katıldı.

Toplantıda 1 Kasım seçimlerinin çalışmalarından oluşan sinevizyon gösterileri yapıldı.

 

BU COĞRAFYA BİZİM KADERİMİZ

Programda konuşan Ak Parti Samsun Milletvekili Ahmet Demircan şu ifadelere yer verdi, “ İnsan yaratılış açısından sosyal bir varlıktır. Bu anlayışın en küçük halkası ailemiz en büyük halkası ile devletimizdir. Birde coğrafya denilen bir şey var. Bu da bizim kaderimizdir. Bizim coğrafyamız için söylüyorum çadırı sırtlanların yolu üzerine kurulu bir coğrafya güçlü olursak dünyaya yön veririz. Fakat zayıf olursak dünya üzerimizden geçer bu algıyı da 15 Temmuz sürecinde gösterdik ve güçlü durduk” dedi.

 

DELİL GETİRİN İŞLEM YAPALIM!

Demircan`ın ardından konuşan AKP Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel konuşmasında şu ifadelere yer verdi, “ 15 Temmuz’u unutmayacağız unutturmayacağız. Bir dedikodu dolanıyor AKP teşkilatlarında hiç FETÖ mensubu yok mu? Diye. Arkadaşlar bizim teşkilatlarımız 17/25 Aralık sürecinden sonra kuruldu. Kesin FETÖ mensubu yok diyemeyiz sızma olmuş olabilir. Fakat delil getirsin o dedikodu yapanlar işlem yapalım” dedi.

Konuşmanın ardından konuşan Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ve Ak Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven programın hayırlara vesile olmasını dileyerek. İktidara gelindikten sonraki süreçlerde neler yaptıklarını anlattılar. Program basına kapalı bölümü ile devam etti.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.