Dolar 32,5697
Euro 34,9942
Altın 2.451,49
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

AK Parti Terme Kongresi’nde GERGİN ANLAR!

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan’ın da katıldığı AK Parti Terme İlçe Kongresi, yaşanan gerginlik nedeniyle yarıda kaldı

AK Parti Terme Kongresi’nde  GERGİN ANLAR!
REKLAM ALANI
10 Eylül 2017 21:23

AK Parti Terme İlçe Kongresi, yaşanan gerginlik nedeniyle yarıda kaldı. Sağlık Bakanı Ahmet Demircan’ın da katıldığı kongrenin yapıldığı binaya giriş yapılamadı.

GENEL MERKEZİN ADAYINA KARŞI…

Kongrede genel merkezin adayı mevcut başkan Ali Kılıç’ın karşısına çıkan Hacı Bilal Aslan’ın adaylığının kabul edilmemesi üzerine salon karıştı. Sağlık Bakanı Ahmet Demircan’ın yanısıra milletvekilleri Fuat Köktaş ve Orhan Kırcalı’nın da katıldığı kongrede gerginlik artınca polis müdahale etti.

KONGREYE GİRİŞ ÇIKIŞ YASAKLANDI

Alınan bilgilere göre kongrenin yapıldığı Terme Belediyesi Kültür Merkezi’ne giriş çıkış yasaklandı. Bakan Ahmet Demircan’ın binanın üst katında tutulduğu öğrenildi. Kongrenin iptal edilip edilmeyeceğine ise daha sonra karar verilecek.

‘KÜSMÜYORUZ, REİS İÇİN SONUNA KADAR…’

Öte yandan, Hacı Bilal Aslan, sosyal medya hesabından, yaşanan olayların hemen ardından şu paylaşımı yaptı: “Divan listemizi kabul etmedi. İlçe teşkilatından aldığımız sayılar çerçevesinde oluşturduğumuz liste yedek üye 10 yerine 20 yazıldığı gerekçesiyle iptal edildi. Kendi yaptığı delegeden korkan ilçe teşkilatına demokratik teamüller çerçevesinde gerçekleştirdiği kongre için tebrik ediyoruz. Küsmüyoruz Reis için sonuna kadar gitmeye devam edeceğiz.”

OY SAYIMI

Oylar sayılıyor! Samsun’da uzun süre gerginliklerin yaşandığı AK Parti Terme İlçe Kongresi’nde oylar sayılıyor
Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, milletvekilleri Fuat Köktaş ve Orhan Kırcalı’nın da katıldığı AK Parti Terme İlçe Kongresi’nde mevcut başkan Ali Kılıç’ın listesi oylanıyor.

Terme Belediyesi Kültür Merkezi’nde başlayan ancak adaylığı kabul edilmeyen Hacı Bilal Aslan ve taraftarlarının itirazıyla uzun süre gerginlik yaşanan kongrede, oyların sayımına geçildi.  Kongrede 315 delegenin kullandığı oyların sayımının yapıldığı bildirildi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.