Dolar 32,4746
Euro 34,8116
Altın 2.441,88
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

AK PARTİ’DE ‘YOL’ HARİTASI!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin il başkanları, milletvekilleri, belediye başkanları ve milletvekili adaylarına canlı bağlantıyla hitap etti

AK PARTİ’DE   ‘YOL’ HARİTASI!
REKLAM ALANI
17 Mayıs 2023 20:55

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde düzenlenen toplantıda, partisinin il başkanları, milletvekilleri, belediye başkanları ve milletvekili adaylarına canlı bağlantıyla hitap etti.

 AK PARTİ

SAMSUN İL BAŞKANLIĞI’NDA TOPLANTI
AK Parti Samsun İl Başkanlığı’nda gerçekleştirilen toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Milletvekilleri Yusuf Ziya Yılmaz, Orhan Kırcalı, Ersan Aksu, AK Parti İl Başkanı Mehmet Köse, İl Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser ve eski milletvekili Ahmet Demircan katıldı.

 AK PARTİ

ÇİĞDEM KARAASLAN’DAN AÇIKLAMA
Çiğdem Karaaslan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında çevrim içi yöntemle gerçekleştirerek seçimleri ve yol haritamızı değerlendirdiğimiz toplantımızın teşkilatlarımız, ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

 AK PARTİ

DESTAN YAZMAYA HAZIRLANIYORUZ
AK Parti Samsun Milletvekili Ersan Aksu ise, “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın hitaplarıyla önemli mesajlar verdiği toplantımızı canlı bağlantı ile gerçekleştirdik. Hep birlikte 28 Mayıs’taki seçime, milletimiz ile gönül gönüle yine büyük bir destan yazmaya hazırlanıyoruz. Durmak yok, yola devam” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.