Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 18°C
Per 19°C

AK PARTİ’DEN GÖVDE GÖSTERİSİ!

Samsun’da AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi’nin(SKM) açılışı tam bir gövde gösterisine dönüştü. İl Başkanı Köse, Samsunluları Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mitingine davet etti

AK PARTİ’DEN  GÖVDE GÖSTERİSİ!
REKLAM ALANI
12 Şubat 2024 17:55

Samsun’da AK Parti’nin İlkadım İlçesi’ndeki Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışı, büyük coşkuyla gerçekleştirildi. AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, coşkulu kalabalığa seslendi ve tüm Samsunlular’ı 15 Şubat Perşembe günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilecek mitinge davet etti.

BÜYÜK SAMSUN MİTİNGİ
AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışında yaptığı konuşmada sözlerine, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 15 Şubat Perşembe günü Samsun’da gerçekleştireceği Büyük Samsun Mitingi’ni hatırlatarak başladı. Mitingin her zaman olduğu gibi yine coşkulu geçeceğini vurgulayan Köse, “Cumhurbaşkanımızın Samsun mitingleri kuruluşumuzdan bugüne hep yoğun katılımla coşkulu geçmiştir. Vatandaşlarımız 15 Şubat Perşembe günü saat 14.00’te Samsun Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştireceğimiz mitingimize de büyük ilgi gösterecektir. Samsun, büyük buluşmada yine tarihi günlerinden birini yaşayacak. Hazırlıklarımız yoğun şekilde devam ediyor. Tüm halkımızı Büyük Samsun mitingimize davet ediyorum” dedi.

GERÇEK BELEDİYECİLİK AK PARTİ’DİR
Yerel seçim hazırlıklarına gerçekleştirdikleri çalışmalarla devam ettiklerini kaydeden Başkan Köse, “Bugün burada çok yoğun bir katılımla SKM açılışımızı gerçekleştiriyoruz. Cumhur İttifakı olarak Büyükşehir ve ilçelerimizde seçimleri kazanmak için gece gündüz çalışacağız. Hep birlikte omuz omuza tüm ilçelerimizde sahada, milletimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Enerjimiz, motivasyonumuz en üst seviyede. Milletimiz ile el ele gönül gönüleyiz. Şehrimizin her noktasında sıkılmadık el bırakmadan çalışmalarımıza yoğun şekilde devam edeceğiz. Türkiye bilir gerçek belediyecilik AK Parti’dir. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde milletimize hizmet yolunda aşkla çalışmaya devam” diye konuştu.

SKM açılış törenine ayrıca AK Parti Samsun Milletvekilleri Ersan Aksu, Orhan Kırcalı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, AK Parti geçmiş dönem Adıyaman Milletvekili Mahmut Göksu, AK Parti geçmiş dönem Samsun Milletvekili Mustafa Çakır, AK Parti Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, İl Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, ilçe başkanları, İlçe belediye başkanları, AK Parti ve MHP Cumhur İttifakı İlçe Belediye Başkan adayları, önceki dönem il başkanları, teşkilat mensupları ve vatandaşlar katıldı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.