Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 16°C
Sal 16°C
Çar 19°C
Per 21°C

Alaçamın ‘genç bakışı’ aday adaylığını açıkladı

Alaçamın genç müteahhiti Furkan Özdemir Alaçam Belediye Başkanlığı Aday Adaylığını açıkladı.

Alaçamın ‘genç bakışı’ aday adaylığını açıkladı
REKLAM ALANI
21 Kasım 2018 19:00

Çok sayıda partili ve sevenlerinin katıldığı program Alaçam Ak Parti binasında gerçekleşti.

Ak Parti Alaçam Belediye Başkanlığı A. Adaylığı açıklamasını yapan Furkan Özdemir parti binasında yaptığı konuşmasına sözlerine, “Ak parti Alaçam Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı açıklama toplantımıza katılımlarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor ve hoş geldiniz diyorum” diyerek başladı.


“BU KARARI VERMEK BENİM İÇİN HİÇ KOLAY OLMADI”
Böyle bir kararı vermek benim için kolay olamadı. Ancak yıllardır burada yürüttüğümüz ilişkiler beni bu kararı vermeye yönlendirdi. Ticaret dolayısıyla iç içe olduğum değerli büyüklerim, kardeşlerim beni burada görmek istediklerini her seferinde dile getirdiler. Ben de şimdi burada bu kimlikle karşınızdayım. Ben genç kardeşiniz olarak, bu yola gençliğimin ve dinamikliğimin bana verdiği avantajları kullanarak Alaçam’ımız adına çalışmak için çıktım”

“YENİLİKLERE AÇIK OLMAK GEREKİYOR”
Sizlerin de takdir edeceği gibi artık her şey çok hızlı değişiyor. Bu değişime uyum sağlayabilmek, yeni şeyler denemek için ise dinamik ve yeniliklere açık olmak gerekiyor. Belki çoğunuz yaşımın genç olmasına şaşırıyorsunuz, oysaki ben genç aday adayı olmanın büyük bir avantaj olduğu kanaatindeyim ve gençliğimin bana verdiği cesareti, yeni fikirleri, çalışma azmini Alaçam’ı daha iyi bir konuma getirmek için kullanacağım.

“HİZMETE TALİBİM”
Bu zamana kadar görevden hiçbir zaman kaçmadım. Şimdi de Alaçam’ımıza ve tabi ki size hizmet etmeye talibim. Siyaset, adalet, hukuk ve tarafsızlık demektir. Siyaset, milletimizin dertleriyle dertlenmek, dertlerine çare bulmaktır. Siyaset öncelikleri çok iyi belirlemek, vizyon ortaya koymak, açık ve şeffaf olmaktır. Ben bu ilkeleri daha da öne çıkarmak için bu gün adaylığımı açıklıyorum.

“BU GÖREVİN VEBALİNİN BİLİNCİNDEYİM”
Saygıdeğer hemşerilerim, çıktığımız bu yolda sorumluluğumuzun çok büyük olduğunu biliyorum. Bu görevin bir vebali olduğunun da bilincindeyim. Bu kutsal emaneti lekelemeden taşımak için huzurlarınızdayım. Ak partide şehirleri inşa ederken gönülleri de feth etmek vardır. Bizde bu destur ile  Alaçam’ımızı inşa ederken gönüllerin  belediyesi olmak için de çok çalışacağız. Bu uğurda Rabbim utandırmasın diyorum. Önce Allah’a sonra hepinize güveniyorum. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyor vakit Alaçam vakti diyerek sevgi ve muhabbetle hepinize ayrı ayrı saygılarımı sunuyorum Alaçam’ımız adına hayırlısını temenni ediyorum.” Dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.