Dolar 32,5969
Euro 34,8046
Altın 2.501,74
BİST 9.476,27
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 21°C
Sal 22°C

ANLAMLI ETKİNLİK!

Samsun’da, Ağız ve Diş Sağlığı Haftası nedeniyle Atakum Eğitim Bilimleri’nde düzenlenen eğitim programına öğrenciler büyük ilgi gösterdi

ANLAMLI ETKİNLİK!
REKLAM ALANI
9 Kasım 2022 15:22

Samsun’un Atakum İlçesi’nde faaliyet gösteren Eğitim Bilimleri Okulları, Ağız ve Diş Sağlığı Haftası kapsamında önemli bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Düzenlene eğitim programına büyük ilgi gösteren öğrencilere ayrıca diş fırçası da dağıtıldı.

PEDONTİ UZMANI SAĞIR’DAN SUNUM
Ağız ve Diş Sağlığı Haftası nedeniyle Samsun Medicalpark Hastanesi ve Difaş’ın katkılarıyla Atakum Eğitim Bilimleri Okulları’nda bir eğitim programı düzenlendi. Medicalpark Hastanesi Pedodonti (Çocuk Diş) Uzmanı Uzm. Dt. Yeşim Sağır, okulun konferans salonunda bir sunum gerçekleştirdi. Ağız ve diş sağlığının önemini anlatan Yeşim sağır ayrıca uygulamalı olarak diş sağlığını korumanın yollarını gösterdi.

DİFAŞ’TAN ÜCRETSİZ DİŞ FIRÇASI
Etkinlikte, Türkiye’nin önde gelen diş fırçası markalarından Difaş’ın Samsun Bölge Müdürü Mehmet İşman da okulun Genel Müdürü Davut Numanoğlu ile birlikte öğrencilere diş fırçası dağıttı.

NUMANOĞLU: EĞİTİMLERİMİZ SÜRÜYOR
Atakum Eğitim Bilimleri Genel Müdürü Davut Numanoğlu, “Öğrencilerimizin sağlıklı bir ortamda beden ve ruh sağlıklarını koruyabilmeleri amacıyla zaman zaman bir dizi eğitimler veriyoruz. Son etkinliğimizde bizlere destek olan Samsun Medicalpark Hastanesi ile Difaş yöneticilerine teşekkür ediyoruz” dedi.

Sibel TOPAL

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.