Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 22°C

‘ARKA BAHÇE’ UYARISI!

Gümüşhaneliler ile buluşan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, onlara, “Dernekler hiçbir siyasi partinin arka bahçesi olmamalıdır” diye seslendi

‘ARKA BAHÇE’ UYARISI!
REKLAM ALANI
22 Şubat 2022 09:00 | Son Güncellenme: 21 Şubat 2022 21:34

Samsun‘da İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, İlkadım’da tüm coğrafyadan insanlar var. Herkes değişik yerlerden buraya toplanmış. Sonuçta bu da bizim zenginliğimiz. Bizler de buna karşı görevlerimizi yerine getiriyoruz” dedi.

2022 YILI PROJELERİNİ ANLATTI
Şehirde hizmet veren hemşehri derneklerine yönelik ziyaretlerine devam eden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Gümüşhaneliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Erdal Dinç ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Toplantı alanında dernek üyelerini selamlayan Başkan Demirtaş, belediye çalışmaları ve 2022 yılında ilçede faaliyete geçecek olan projeleri aktardı.

‘HEMŞEHRİCİLİK BİLİNCİ’NİN ÖNEMİ
Toplantı öncesi selamlama konuşması yapan Gümüşhaneliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Erdal Dinç, “Derneğimizin kuruluş tarihinden bu yana İlkadım ilçe sakinlerinin huzurunu ve mutluluğunu düşünerek, ilçemize fayda sağlayacak ve değer katacak projelere imza attık. Devletimizin bütün kurumlarıyla uyum içerisinde çalışıyoruz. Yerel idarelerin uyum içerisinde çalışması, vatandaşa kaliteli ve zamanında hizmet olarak yansımaktadır. Birlik ve beraberliğin sağlanması için hemşericilik bilincine büyük önem veriyoruz” diye konuştu.

‘İNSANLARIN EN HAYIRLISI…’
Derneklerin herhangi bir siyasi partinin arka bahçesi olmamaları için uyarıda bulunan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, “Şehre katkı ve destek verenlere sahip çıkmak noktasında bunu hissettirmek çok önemli. Bu noktada sivil toplum kuruluşlarının etkin olması bir nevi fedakarlığın ön plana çıkması demektir. ‘İnsanların en hayırlısı insanlara hayırlı olandır’ sözü ile eğitimde, sağlıkta, iş alanında kısacası her alanda kendi içinizdeki dayanışmanın faydalı olacağını düşünenlerden birisiyim. Kültürel mozaiğimiz ilçemizin en önemli zenginliği. Şehrimize değer katma adına aynı platform çatısı altında buluşan sivil toplum kuruluşlarımızı tebrik ediyorum. İlkadım’da tüm coğrafyadan insanlar var. Herkes değişik yerlerden buraya toplanmış. Sonuçta bu da bizim zenginliğimiz. Bizler de buna karşı görevlerimizi yerine getiriyoruz. Derneklerle birlikte, ilçemizin zenginliklerini ve kültürümüzü ortaya çıkaran çalışmaları birlikte gerçekleştiriyoruz. Benimde Belediye Başkanlık maceram hemşehri derneklerinin atılımı ile oldu. Şehrimizin gelişimi için seçimden seçime değil her zaman ilçemiz için elimizden geleni ortaya koymalıyız. Hep birlikte el ele vererek ilçemizi hak ettiği konuma getireceğiz” dedi.

Katılımın yoğun olduğu toplantıda Başkan Necattin Demirtaş’a, Başkan Yardımcısı Ramazan Bayraktar, Başkan Danışmanları Mehmet Kaya ve Murat Arslanoğlu eşlik etti.

Sibel TOPAL

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.