Dolar 32,5978
Euro 34,7995
Altın 2.405,78
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C

ARTIK KAYBETMEK YOK!

Ankaragücü’nü devirerek ligde yeniden iddialı konuma gelen Samsunspor’da Teknik Direktör Fuat Çapa, “Devre arasına kadar olan tüm maçları kazanmak istiyoruz” dedi

ARTIK KAYBETMEK YOK!
REKLAM ALANI
14 Aralık 2021 11:57

Lig lideri Ankaragücü’nü 2-0 yenen Samsunspor’da teknik direktör Fuat Çapa, oynanan oyundan memnun olduğunu ve galibiyeti hak ettiklerini söyledi. Son haftalardaki çıkışı sürdürdüklerini dile getiren Çapa, devre arasına kadar olan tüm maçları kazanmak istediklerini ifade etti.

‘TARAFTARLAR İÇİN ÇOK MUTLUYUM’
Çok anlamlı bir galibiyet aldıklarının altını çizen Fuat Çapa, “Bugünkü karşılaşma çok önemliydi. Sonuç olarak değil, geldikten sonra ilk kez tribünleri bu kadar dolu gördük. Tekrar eski coşkulu günleri görmek çok sevindiriciydi. Gelen seyircileri kalıcı kılmak için iyi futbol oynamaya çalıştık. Taraftarları mutlu bir şekilde eve gönderdiğimiz için mutluyuz” dedi.

‘ÇOK GÜZEL DURUŞ SERGİLEDİLER’
Ankaragücü maçına da değinen Çapa, “Rakip beklediğimiz gibi oynadı. Topu bize bırakıp, kazandıkları toplarla geçiş oyunu oynamaya çalıştılar. Bunu bilerek sahada doğru durmamız gerekiyordu. Hasan ve Cihan bugün sahada çok güzel duruş sergilediler. Takımımızın dengesi bu 2 oyuncumuzun dengesine bağlıydı. 2. devre golü attıktan sonra rakibin risk alacağını biliyorduk. Ona göre hamle yaptık. Fofana’nın koşuları bizim için çok önemliydi. Rakip çift forvete dönünce de hamlemizi yaptık ve rakibe fazla pozisyon vermedik. Oyun olarak çok memnunum. Galibiyeti hak ettik” diye konuştu.

GÖZLER ARTIK BOLU MAÇINDA
Öte yandan lider Ankaragücü’nü yenerek ligde yeniden iddialı Samsunspor’da şimdi gözler, yarın oynananacak Boluspor maçına çevrildi. Kırmızı-Beyazlılar, kendi sahasında çarşamba günü karşılaşacağı Beypiliç Boluspor maçı hazırlıklarına başladı.

‘DAHA ÇOK ÇALIŞMALIYIZ’
Futbolcularıyla kısa bir değerlendirme yapan Teknik Direktör Fuat Çapa, “Oyunumuz gelecek adına çok ümit verici. Ankaragücü maçını unutup çarşamba günü oynayacağımız Boluspor maçına konsantre olmak zorundayız. Gevşemek, taviz vermek yok. Bundan böyle çok daha fazla çalışmalısınız” dediği öğrenildi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.