Dolar 32,4524
Euro 34,7527
Altın 2.439,82
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 18°C

ARTIK SIMSICAK!

Samsun’da Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Tuzaklı Mahallesi’ndeki öğrencilere el örmesi atkı, bere ve eldiven hediye etti

ARTIK SIMSICAK!
REKLAM ALANI
19 Ocak 2022 17:54

Samsun‘da Canik Belediyesi Sosyal Hizmetler Birimi tarafından başlatılan ‘Malzemesi Bizden Örmesi Sizden’ kampanyası kapsamında ilçedeki kadınların ve öğrencilerin dokuduğu atkı, bere ve eldivenler, düzenlenen ziyaret programıyla Tuzaklı İlk/Ortaokulu’nda okuyan öğrencilere hediye edildi. Ziyaret programında Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Canik Belediye Başkan Yardımcısı Muzaffer Emuce, Canik İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Uzunlar, Canik Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Kenan Çağan, Tuzaklı Mahallesi Muhtarı Alaattin Körnaz, Tuzaklı İlk/Ortaokulu Müdürü Atanur Sarıoğlu ve okuldaki öğretmenler yer aldı.

‘ÇOCUKLARIMIZIN KALBİNİ ISITMIŞ OLDUK’
Küçük bir hediye ile yüzlerce gönüllerin ısındığını ifade eden Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, onlarca kişinin emeğinin bulunduğu bu projenin öneminden bahsetti. Başkan İbrahim Sandıkçı, “Bizim bugün çocuklarımıza hediye etiğimiz bu hediyelerin her ilmeğinde el emeği, göz nuru saklı. Bir kalbin başka bir kalbi ısıtmak için gösterdiği fedakârlık duygusu saklı. Yüzlerce öğrencimizin kalbini kazanmak için başlatılan -küçük gibi görünse de- bana göre büyük bir seferberlik öyküsü bu. Başta Canik Kent Konseyi’miz olmak üzere; Canik İlçe Milli Eğitim Müdürümüze, Canik Uludağ Ortaokulumuza, Hanım Konaklarımızdaki kursiyer ve usta öğreticilerimize, Sosyal Dayanışma Merkezi’ndeki hanım kardeşlerimize ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

HEP BİRLİKTE ÖRGÜ ÖRMÜŞLERİ
Canik Belediyesi Sosyal Hizmetler Birimi tarafından başlatılan “Malzemesi Bizden Örmesi Sizden” kampanyasına Canik Uludağ Ortaokulu da geçen haftalarda “İlmek İlmek Gönül Dokuyoruz” adı altında düzenlediği etkinlikle destek vermişti. Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı ve Canik Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Kenan Çağan da Uludağ Ortaokulu’nu ziyaret ederek öğretmen, öğrenci ve velilerle birlikte örgü örmüştü. Başkan İbrahim Sandıkçı’nın, “Örgü örmeyi rahmetli ninemden öğrendim. O bir yandan bizimle konuşurdu, bir yandan da bakmadan örerdi” diyerek atkı örmesi sosyal medyada büyük ilgi uyandırmıştı.

Sibel TOPAL

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.