Dolar 32,3655
Euro 34,9626
Altın 2.325,50
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Askerden yeni gelen genci öldüren zabıtaya 23 yıl 4 ay hapis

Samsun’da askerden yeni gelen genci vurarak öldürüp, 1 kişiyi de ağır yaralayan zabıta, yargılandığı mahkemece toplam 23 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldı

Askerden yeni gelen genci öldüren zabıtaya 23 yıl 4 ay hapis
REKLAM ALANI
18 Mayıs 2018 00:10

Samsun’un İlkadım ilçesi Hastane Mahallesi Olgun Sokak İncirlikdibi Camii yanında 2016 yılı Eylül ayında meydana gelen olayda, askerden yeni geldiği öğrenilen Ahmet G. (21) ile Volkan K. (25) silahlı saldırıda yaralandı. Ahmet G. özel bir araçla kaldırıldığı Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayatını kaybetti. 1 kişiyi öldürüp, 1 kişiyi de ağır yaralayan, Samsun’da bir belediyenin park ve bahçeler müdürlüğünde zabıta olarak çalışan Mehmet D.(50), olayda kullandığı tabancayla birlikte polise teslim oldu. Olaydan sonra tutuklanan D. hakkında “kasten öldürme, yaralama, silah” suçlarından, Volkan K.hakkında ise “basit yaralama” suçundan Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesinde dava açıldı.
“PİŞMANIM”

Sanık Mehmet D., “Olay gecesi Volkan K. ile aramızda tartışma çıktı. Bana tokat attı. Ben de tabancamı çekip kendisine ateş ettim. Daha sonra bir kişi üzerime doğru geliyordu. Üzerime doğru hamle yapınca refleksle bir el ateş ettim. Ancak benim Ahmet G.ile husumetim yoktur. Pişmanım” dedi.
23 YIL 4 AY HAPİS

Bugün görülen davanın son duruşmasına tutuklu bulunduğu Samsun Kapalı Cezaevinden getirilen Mehmet D., daha önceki verdiği ifadelerin geçerli olduğunu belirterek, pişmanlığını dile getirdi. Volkan K. ise, başka suçtan tutuklu bulunduğu Sinop Cezaevinden duruşmaya Sesli ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile katıldı. Mahkeme, Mehmet D.’ı Ahmet G.’i öldürmek suçundan 15 yıl, Volkan K.’ı ise hayati tehlike arz edecek şekilde yaralamak suçundan 7 yıl 6 ay, ruhsatsız silah suçundan da 10 ay olmak üzere toplam 23 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırdı. Volkan K.ise Ahmet D.’a olay sırasında tokat atarak darp etiği gerekçesiyle 3 ay 10 gün hapis cezasına çarptırıldı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.