Dolar 32,3828
Euro 35,0363
Altın 2.326,77
BİST 9.142,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 23°C
Pts 24°C
Sal 19°C

AVM gibi ‘Sosyal Market’

Samsun Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) bünyesinde bağışlarla kurulan ve içerisinde yeni kıyafetlerin bulunduğu ‘Sosyal Market’ten 5 binin üzerinde vatandaş faydalandı

AVM gibi ‘Sosyal Market’
REKLAM ALANI
18 Ocak 2023 18:28

İlkadım ilçesinde 29 Nisan 2022 tarihinde açılışı yapılarak vatandaşların hizmetine sunulan Sosyal Market’ten kadın, erkek ve çocuk olmak üzere farklı yaş grupları ücretsiz olarak yararlanabiliyor.

AVM gibi 'Sosyal Market'

BAĞIŞÇILARIN YARDIMLARI İLE
Tamamı yeni ve kaliteli kıyafet ile diğer malzemelerin bulunduğu marketten şuan kadar 5 binin üzerinden vatandaş faydalandı. Yapılan yardımların tamamı bağışçılar tarafından karşılandı. Barkod sistemi ile çalışan marketten belirlenen ihtiyaç sahibi aileler yararlanabiliyor.

AVM gibi 'Sosyal Market'

YENİ TIR YOLDA
Marketi ziyaret eden Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı çalışmalar hakkında bilgi aldı. Akabinde bir açıklama yapan Vali Dağlı, “Sosyal marketimiz gördüğümüz gibi şu anda tam zamanlı şekilde çalışıyor. İhtiyaç sahibi ailelerimiz önceden müracaat yapmak suretiyle kendilerine ve ailelerine gerekli kıyafetleri alabiliyorlar. Verilen ürünler daha sonra bizim sistemimizden, düşmek suretiyle yenilerini ilave ediyoruz. Bu hafta içerisinde tekrar bir kamyon giysilerimiz gelecek. Onları da hemen kışla birlikte vatandaşlarımıza dağıtmış olacağız. 5 bin vatandaşımız Sosyal Marketimizden yararlanmış oldu” dedi.
Ziyarette Vali Yardımcısı Şevket Cinbir de hazır bulundu.

AVM gibi 'Sosyal Market' AVM gibi 'Sosyal Market' AVM gibi 'Sosyal Market'

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.