Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 19°C
Çar 20°C

AYDINLAR GROUP BÜYÜYOR!

Samsun’da, sektörünün hızla büyüyen firması Aydınlar Group’un düzenlediği iftar yemeği, iş dünyasını bir araya getirdi

AYDINLAR GROUP BÜYÜYOR!
REKLAM ALANI
18 Nisan 2022 17:38 | Son Güncellenme: 18 Nisan 2022 17:49

Samsun‘da, Aydınlar Group bünyesindeki Karadeniz Lamninat Parke ve Aykar Konut firmalarının bu yıl 6’ncısı gerçekleştirilen geleneksel iftar yemeği, iş dünyasını ve sektör temsilcilerini bir araya getirdi. Aydınlar Group Yönetim Kurulu Başkanı Sezgin Aydın, “1992 yılında başladığımız ticari yolculuğumuz büyüyerek devam ediyor” dedi.

SEMAZENLER RENK KATTI
Tekkeköy İlçesi’ndeki Grand Premium Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen iftar programına çok sayıda davetli katıldı. Dualarla yapılan iftarın ardından program semazen gösterisiyle devam etti. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği yemeğe katılanlar, böyle bir organizasyona ev sahipliği yaptığı için Sezgin Aydın’a teşekkür etti.

DÜNYACA ÜNLÜ MARKA BAYİLİKLERİ
Karadeniz Laminant Parke ve Aykar Konut’u bünyesinde barındıran Aydınlar Group Yönetim Kurulu Başkanı Sezgin Aydın, “1992 yılında ustalıkla başlayan serüvenimiz 2004 yılında da Karadeniz Laminant Parke A.Ş.’nin kurulmasıyla devam etti. Yıldız Entegre, Vario Clic bayilerini aldık. Red Color Boya, Bien Seramik bayiliğimiz var. Aykar Çelik Kapılarını kendimiz üretiyoruz. Mutfak mobilyaları üretimi yapıyoruz. Geniş çapta çalışıyoruz. Müteahhitlerle iç içeyiz ve yüklerini paylaşıyoruz. 2010 yılında da Aykar Konut’u kurduk. Şu anda bini aşkın konut yaptık. Grubumuz büyüme hızını kesintiye uğratmadan devam ettiriyor” dedi.

‘TÜM KATILIMCILARA TEŞEKKÜR EDİYORUM’
Organizasyona katılan tüm davetlilere teşekkür eden Sezgin Aydın, “Bu yıl 6’ncı geleneksel iftar yemeğimizle sektörün önde gelen isimleriyle buluştuk. Güzel bir atmosfer yakaladık. Alt bayilerimiz, müteahhitlerimiz hepsi buradaydı. Sağ olsunlar sayelerinde, yoğun katılımla iftar yemeğimizde bir araya gelme fırsatı yakaladık. Tüm katılımcılara teşekkür ederiz” diye konuştu.

BELEDİYE BAŞKANLARI DA KATILDI

İftar yemeğine İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Samsun İnşaatçılar ve Müteahhitler Derneği(SİMDER) Başkanı Yunus Güney, STK temsilcileri, çok sayıda inşaat firması sahibi, müteahhit ve davetli katıldı.

SİMDER BAŞKANINDAN AYDIN’A TEŞEKKÜR
İftar yemeğine katılanlar arasında yer alan SİMDER Başkanı Yunus Güney, “Bu akşam burada, kutsal Ramazan ayının manevi atmosferinde meslektaşlarımız, sektörel iş birlikçilerimiz ve değerli belediye başkanlarımız ile bir araya geldik. Bugüne kadar gösterdiği başarılı büyüme ivmesi ile Samsun’umuzun gururu firmaları arasına giren Aydınlar Group’un değerli yönetim kurulu başkanı Sezgin Aydın beye böylesine anlamlı bir birlikteliği sağladığı için teşekkür ediyorum” dedi.

Sibel TOPAL

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.