Dolar 32,5697
Euro 34,9942
Altın 2.451,49
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

BABASININ İZİNDE!

Samsun’da, merhum CHP Milletvekili İhsan Kalkavan’ın kızı, Samsunspor yöneticisi ve Diş Hekimi Melis Kalkavan Erdoğan, CHP’den ‘Milletvekili Aday Adayı’ oldu

BABASININ İZİNDE!
REKLAM ALANI
17 Mart 2023 16:09

Samsun siyasetinin unutulmaz isimlerinden, eski CHP Samsun Milletvekili merhum İhsan Kalkavan’ın kızı Melis Kalkavan Erdoğan, babasının bayrağını devralmak için kolları sıvadı. Yardımsever kişiliği ile tanınan ve Samsunspor’da da halen yöneticilik yapan Diş Hekimi Melis Kalkavan Erdoğan, Cumhuriyet Halk Partisi Samsun Milletvekili Aday Adaylığı için başvurusunu bugün itibariyle yaptı.


-Samsunsor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Melis Kalkavan Erdoğan, ünlü futbol hakemi Mete Kalkavan’ın da kardeşi.

‘BABAM BENİ GURURLANDIRIYOR’
Ayrıştırmadan, ötekileştirmeden ve herkesi kucaklayan bir siyasi anlayışa sahip olduğunu söyleyen CHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Melis Kalkavan Erdoğan, “Merhum babam siyasi hayatı boyunca sadece mensubu olduğu CHP’nin değil, tüm Samsun’un sevgisini kazanmış bir siyasiydi. Vefatının üzerinden geçen zamana rağmen, halen onunla ilgili övgü sözleri duymak beni gururlandırıyor” dedi.

SAMSUN İÇİN ÜRETEN, DÜŞÜNEN…
Melis Kalkavan Erdoan ayrıca, “Samsun için üreten, Samsun için düşünen ve bu şehrin derdiyle dertlenen bir milletvekili olarak, meclis sıralarında mücadele etmek istiyorum. Babamın bayrağını devralarak, şehrimizi en iyi şekilde temsil etmek istiyorum” diye konuştu.

SOSYAL PROJELERDE AKTİFLİK
Aday adaylığını açıklamasının ardından sosyal medya üzerinden yoğun bir destek gören CHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Melis Kalkavan Erdoğan’ın, başta Samsunspor’daki çalışmaları olmak üzere, bir çok sosyal, kültürel ve istihdam odaklı projede aktif olarak görev aldığı, farklı siyasi görüşlerden insanların sempatisini ve desteğini kazandığını biliniyor.

MELİS KALKAVAN ERDOĞAN KİMDİR?
1981 yılında Samsun’da doğmuştur. İlk, orta lise öğrenimini Samsun’da tamamlamıştır. 1998 yılında İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nde başladığı diş hekimliği eğitimini 2003 yılında tamamlamıştır. 2004 yılında Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ortodonti Anabilim Dalı’nda başladığı ortodonti doktorasını, 2010 yılında tamamlamış, ortodonti uzmanı ünvanını almıştır. 2010 yılında Ordu’da ilk ortodonti kliniğini açmış olup 2020 başında kliniğini Samsun’a taşımıştır. Kendi deyimi ile artık yuvadadır. Kalkavan Erdoğan, Türk Diş Hekimleri Birliği Yönetimi’nde birliğin Kadın Komisyonu Üyeliği ve Samsun Ticaret ve Sanayi Odası’nda Kadın Girişimciler Kuruluğu Üyeliği yapmıştır. Kalkavan Erdoğan iyi bir Samsunspor taraftarıdır. Halen Samsunspor Kulübü Derneği Halkla İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesidir. Samsun’u sevda, Samsunspor’u merhum babası İhsan Kalkavan’ın emaneti olarak gördüğünü söyler. Spor, siyaset, dış politika ve ekonomi ilgi alanlarıdır. Çok iyi derecede İngilizce bilen Kalkavan Erdoğan, Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Doç. Dr. Murat Erdoğan ile evli ve İpek adında bir kız çocuğu annesidir.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.