Dolar 32,2511
Euro 34,7448
Altın 2.381,03
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 22°C
Sal 25°C
Çar 19°C
Per 17°C

Bafra Belediyesi’nde ‘ÖZEL KALEME ÖZEL HİZMET’

Bafra Belediye Başkanlığı görevine geldiği günden bu yana ilginçliklere imza atan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’ın özel kalem müdürü de başkanını aratmıyor.

Bafra Belediyesi’nde ‘ÖZEL KALEME ÖZEL HİZMET’
REKLAM ALANI
11 Ekim 2018 21:39

Bafra Belediyesi’nde ‘ÖZEL KALEME ÖZEL HİZMET’

ÖNCE BAŞKAN ŞİMDİ ÖZEL KALEM

Bafra’ya 20 Km uzaklıkta Müstecep Köyü’nde evi bulunan Bafra Belediyesi Özel Kalem Müdürü Ali Şimşek’in kendi evinin bulunduğu sokağa beton asfalt yaptırması köy halkını kızdırdı.

Görevi vatandaşa hizmet etmek olan bir belediyede Başkan Hamit Kılıç’ın özel kalem müdürü olarak görev yapan Şimşek’in ilçenin sorunlarını çözmek yerine kendi köyündeki evinin bulunduğu sokağa beton asfalt yaptırıp kişiye özel hizmet yapması pes dedirtti.

BAFRA BELEDİYESİ BİLDİĞİNİZ GİBİ…

Daha önce Bafra Belediyesi kendilerine yakın özel okulların önlerini de asfalt yaparak tepki toplamıştı

BAFRA AHİLİK YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ

Özel kişilerin yollarına beton asfalt yaptıran ve tepki çeken Başkan Kılıç’tan sonra özel kalem müdürü Ali Şimşek’in Müstecep Mahallesi’ndeki evinin önü ve sadece kendi sokağına beton asfalt yol yaptırması ‘Bafra Belediyesi kişiye özel hizmet mi yaptırıyor?’ sorusunu gündeme getirdi.

‘MÜDÜR ÇAMUR OLMASIN’

Konu ile ilgili Müstecep  Mahallesin’ de yaşayan vatandaşlarımız  “okul ve camii yolları perişan durumda iken kişiye özel yol yapılmasının belediyecilikle bir ilgisi yok. Bunlar vatandaşa değil, kendilerine hizmet veriyorlar. Böyle bir uygulama ne gördük ne duyduk.  Belediyenin müdürü çamur olmasın ama bizim çocuklarımız okula üstü başı çamur içinde gitsin okul yolu berbat durumda” diyerek tepkisini dile getirdi.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.