Dolar 32,3258
Euro 35,1397
Altın 2.296,21
BİST 9.055,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Açık
İstanbul
20°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Bafra “Benim Evim”

Bafra Belediyesi’nin başlattığı “Bafra Benim Evim” projesi kapsamında yapılan çalışmalar devam ediyor

Bafra “Benim Evim”
REKLAM ALANI
9 Mart 2018 20:43

Bu çalışmalar kapsamında Hasan Çakın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Nazmiye Demirel Ortaokulu’nda öğrencilere Bafra Belediyesi’nin temiz bir çevre için bilinçlendirme kampanyası çerçevesinde hazırladığı Çevre Broşürleri dağıtıldı.

Ayrıca kampanya kapsamında okullara Atık Pil Toplama Kutuları Bafra Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından dağıtıldı. Billboardlar ve sosyal medyada çeşitli görseller ve metinler kullanılarak bilinçlendirmeler yapılıyor.

 

Dağıtılan çevre broşürlerine ve atık pil kutularına öğrenciler büyük ilgi gösterdi. Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, okul ziyaretleri kapsamında ise Kızılırmak İlkokulu’nu ziyaret ederek, okul müdürü Hasan Elagöz, öğrenciler ve öğretmenlerle sohbet etti.  Başkan Şahin ziyaretinde karanfil dağıttı.

 

ÇALIŞMALARIMIZ ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin çalışmalar hakkında şu bilgileri verdi: “2017 yılında planladığımız 12 projeyi hayata geçirdik. Sosyal, kültürel ve sanatsal faaliyetlere önem verdik. Öğrencilerimizi sinema ve tiyatrolar ile buluşturduk. Sosyal yardımlaşma ve dayanışma alanında çalışmalar yaptık. Hemşerilerimi ziyaret etmeye onlarla beraber olmaya devam ediyoruz. Bafra Belediyesi olarak cumhuriyet meydanımızı yeniledik. Belediye caddesi ve tekel caddemizde baskı beton yol, kaldırım ve aydınlatma çalışmaları yaptık. Bu çalışmalarımız devam ediyor.”

 

TEMİZ ÇEVRE SAĞLIKTIR

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin açıklamalarını şöyle tamamladı.”Sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştiriyoruz. ‘Bafra Benim Evim’ çalışmamızı önceki yıllarda yapmıştık. Bu çalışma ile çevrenin korunması, çevre bilincinin geliştirilmesini hedefliyoruz. Temiz çevre insanların kendisine ve yaşadıkları yerlere gösterecekleri özenle gerçekleşmektedir. Biz temizliğe önem veren bir milletiz. Bu bizim avantajımızdır. Böyle bir çalışma ile toplumsal duyarlılık daha da artacak, bu kültürümüzü gelecek nesillere de aktarımı sağlanmış olacaktır. Hepimiz biliyoruz ki; doğal çevrenin temiz olması insan sağlığının korunmasında etkilidir. İnsan sağlığı çevrenin temiz olmasında oldukça etkilenir. Çevre temizliği insanların hayatını kolaylaştırır. Hem kendimizin temiz bir çevrede yaşaması için hem de gelecek nesillere temiz bir çevre bırakmak için hepimize büyük görevler düşmektedir. Bu amaçla başlattığımız çalışmalar hemşerilerimiz ve öğrencilerimiz tarafından takdirle karşılanmış ve destek vermektedirler. Öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum.” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.