Dolar 32,5148
Euro 34,6923
Altın 2.491,71
BİST 9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 20°C
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 18°C

Bafra buz tuttu

Samsun’un Bafra İlçesi’ne etkili olan kar yağışı yerini don ve ayaza bıraktı.

Bafra buz tuttu
REKLAM ALANI
11 Şubat 2020 17:52 | Son Güncellenme: 11 Şubat 2020 17:53

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan hava tahminlerinde Samsun ili için yeni kar yağışı beklentisi yok. 5 günlük hava tahmininde merkez ilçeler için perşembe gününe kadar yağmur, cuma ve cumartesi günlerinde havanın çok bulutlu seyretmesi tahmin ediliyor. Pazar günü içinse yine yağmur beklentisi var. Hava sıcaklıklarının 5 günlük hava tahmininde en düşük 3 derece, en yüksek 13 derece olacağı bilgisi yer alıyor.

Vatandaşlar dikkatli olsun
Kar yağışı sonrası yollar ve kaldırımlardaki buzun temizleme çalışmaları da devam ediyor. Ana caddelerde hayat normale dönerken bazı ara caddelerde araçların ve yayaların çıkmakta zorlandıkları yollar mevcut. Kar park ve bahçelerde ise ağaç dalları ve yerlerdeki dokusunu koruyor. Yeni kar yağışının olmaması ve soğuk hava neticesinde bazı yerlerde yaşanan buzlanma vatandaşın yürümesini güçleştiriyor. Belediye ekipleri ise araçlar ve personeliyle beraber sahada buz kırma ve tuzlama çalışması yürütüyor. Ekipler vatandaşları çatıdan eriyerek düşebilecek kar kütlelerine karşı dikkat etmesi yönünde uyarıyor.

Haber/Mahmut Özdemir

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.