Dolar 32,4883
Euro 34,7656
Altın 2.490,41
BİST 9.552,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cum 14°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 18°C

BAFRA, DİDİK DİDİK!

Samsun’un Bafra İlçesi’nde asayiş uygulamasında eğlence mekânları ve sabit noktalarda her yer didik didik arandı

BAFRA, DİDİK DİDİK!
REKLAM ALANI
5 Şubat 2023 13:13

Samsun‘un Bafra İlçesi’nde, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik, TEM Şube Müdürlüğü, Yunus ve İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerin katıldığı uygulamada her yer kontrol edildi.

İl Emniyet Müdürü Ömer Urhal’ın yönettiği uygulamada, ilçe merkezinin giriş ve çıkışları ile belirlenen alanlara uygulama noktaları oluşturuldu.

165 PERSONELİN KATILIMIYLA UYGULAMA
Şehrin 6 sabit ve ilçe genelinde seyir halinde yapılan uygulamaya 165 personel katıldı. Bin 862 şahıs sorgulanırken, 350 araç kontrol edildi. Uygulamalarda 3 ruhsatsız tabanca, 1 adet av tüfeği, 78 adet tabanca fişeği, 28 adet av tüfeği kartuşu, 52 adet sentetik ecza, bir miktar esrar ve metamfetamin, 6 adet amaç dışı bıçak ele geçti ve 6 iş yerine idari işlem uygulandı.

KAYMAKAM VE EMNİYET MÜDÜRÜ DE İZLEDİ
Uygulamada ayrıca 3 yoklama kaçağı ve 2 aranan şahıs yakalandı. İlçe Kaymakamı Cevdet Ertükmen, İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal ve İlçe Emniyet Müdürü Öner Bahçekapılı uygulamaları yakından takip etti.

Göreve yeni başlayan İlçe Emniyet Müdürü Öner Bahçekapılı, vatandaşların huzur ve güvenliği için uygulamaların artarak devam edeceğini belirtti.

BAFRA, DİDİK DİDİK!

İHA

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.