Dolar 32,5191
Euro 34,7972
Altın 2.420,37
BİST 9.719,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 19°C

Bafra Gazi Ortaokulu’ndan Anlamlı farkındalık

Samsun’un Bafra ilçesinde bulunan Gazi Ortaokulu’nda ” Değerler Eğitimi kapsamında; 02- 08 Kasım tarihlerinde, Lösemili Çocuklar ” Haftası’nda, farkındalık etkinliği gerçekleştirildi

Bafra Gazi Ortaokulu’ndan Anlamlı farkındalık
REKLAM ALANI
8 Kasım 2019 19:20

Gazi İlköğretim Okulu’nda LÖSEV ürünleri standı açılarak, geliri Lösevli Çocuklara bağışlanmak üzere satış yapıldı.
LÖSEV standında satışa sunulan ürünlere okul öğrencileri büyük ilgi gösterdiler. Öğrenciler hem ürünleri satın alarak hem de LÖSEV yazılı tişörtler tasarlayıp giyerek hasta akranları için farkındalık oluşturdular.


Günün farklı saatlerinde; farklı öğrenciler görev alıp, Lösev’e destek olmak için adeta yarıştılar. Lösev ürünlerine öğrenciler kadar onların duyarlı velileri de ilgi gösterip, katılarak destek verdiler.
Günün sonunda, stantlardaki ürünler hemen hemen tükendi. Gazi Ortaokulu İngilizce Öğretmeni ve LÖSEV farkındalık sorumlusu Gülay ŞAHİN konuyla ilgili olarak şöyle dedi:
” Amacımız öğrencilerimizdeki Lösemi farkındalığını artırmak; hasta akranlarıyla empati kurmalarını ve onlara destek olmalarını sağlamak, öğrencilerimizin sevgi dolu kalplerinde ve ışıldayan gözlerinde bunu başardığımızı görmek bizlere mutluluk ve huzur veriyor.
LÖSEV Samsun Temsilcisi Erol KORKMAZ Bey, sağ olsunlar okulumuzda konuyla ilgili bir sunum tanıtımı yaptılar. Bir hafta sonra da bu etkinliği gerçekleştirdik.
Görsellerde öğrencilerimiz ve Görsel Sanatlar dersi öğretmeni Gülden Demir işbirliğinde Galip Öztürk Ortaokulu, Fen ve Teknoloji dersi öğretmeni Yakup Gülşen de sağ olsunlar bizlere destek verip yardımcı oldular.


Bafra Gazi Ortaokulu Müdürü Tugay KÖKKÜLÜNK; Lösemili Çocuklar Haftası nedeniyle; okullarında gerçekleştirilen bu anlamlı etkinlikte emeği geçen tüm öğretmen, idareci ve öğrencilere teşekkür etti.
Haber : Oktay ZERRİN

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.