Dolar 32,5610
Euro 34,8935
Altın 2.430,12
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 17°C

BAFRA GENÇ İŞ ADAMLARI 1930 BAFRASPOR’A HEP DESTEK TAM DESTEK

Bafralı Genç İş Adamları (GİAD) Bafra spor’ a Üye olarak destek sağlayacak.

BAFRA GENÇ İŞ ADAMLARI  1930 BAFRASPOR’A HEP DESTEK TAM DESTEK
REKLAM ALANI
5 Ekim 2016 17:10

Bafralı Genç İş Adamları başkanı Yavuz Selim Muratoğlu ve Yönetim Kurulunda ki yirmi iki arkadaşıyla Resmi Üyelik Kaydı ve Üyelik Aidatı için her ay Makbuz karşılığı 1930 Bafraspor’ a maddi destek vermek için 1930 Bafraspor Kulüp Başkanı Fatih Yıldız ve Yönetimiyle Kulüp Binasında bir araya geldiler.

unnamed-2

Bafralı Genç İş Adamları (GİAD) Başkanı Yavuz Selim Muratoğlu destek ziyaretin de yaptığı konuşmada; açıkça konuşmak gerekirse 1930 Bafraspor’ un buralar da olması bizleri derinden üzmüş ve yaralamıştır. Bafra kamu oyuna duyurabilmek. Bizde bir destek vermek amacıyla buradayız. Tabiki Bafra sporumuzun keşke birinci ligde olsak. En az bunlar biz şuan bir üst lige çıkmak amacıyla ve hedefinde Bafra’mıza düşen ne gerekiyorsa hepimiz el birliği ile yaparak bu amacı inşallah başarmamız bizi sonuca ulaştırır. Bafra’nın özlediği şeyler artık farklı şeylerle anılmak yerine güzel şeylerle sporla kültürle eğitimle ve sanatla anılması çok daha önemli olur. Bafra’mız adına bu çalışmayı başlattığınız içinde biz sizlere teşekkür ediyoruz. Güzel başarılar elde etmek yani dereceli başarıları elde edebilirsek bence hocalarımızın da ruhlarına verebileceğimiz en büyük hediye bu olur diye de düşünüyorum açıkçası biz elimden gelen yardımı yapmaya’ da zaten hazırız burada ne gerekiyorsa Bafra halkının’ da sivil toplum örgütlerinin de yapmaları gerekiyor.

Bafra Spor Başkanı Fatih Yıldız

Biz buraya geleli 6 ay oldu. İlk yapacağımız kulüp binamızdı yatakhanemizdi örtüsüydü yastığıydı ana binamızın çevre düzenlemesini yaptık. Biz yaz okulu açtık. Biz yaz okulu açtığımızda U15 ve U17 vardı. Şimdi biz geldikten sonra 120 tane çocuğumuz bize kayıt yaptırdı. 10 yaşında, 9 yaşında, 8 yaşında çocuklarımız ve bunların 80 tanesi de 3 aydır hocalarımız ilgilendi. 4 – 5 senedir dikkat ediyorsanız bu bonzai olayı çok çoğaldı bunun çoğalmasının sebebi de spor’ un bura geriye gitmiş olması Bafra sporu şimdi 150 bin nüfuslu olduğu için alt yapıya koşarak gidiyor. İşte bir şeyler yapmak için uğraşıyorlar ama bu sefer 4 senelik boşluk olunca sokaklarda geceleri bakıyorsun sağda solda bazı yerlerde yaşıyoruz gençlerimizi spora bağımlı yapmamız gerekiyor.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.