Dolar 32,5580
Euro 34,9582
Altın 2.440,16
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Bafra Gençlik Caddesi kararmasın

Bafra Umut Derneği sosyal sorumluluk gereği Gençlik Caddesi’ne dikkatleri çekmek için basın bildirisi hazırlayıp imza kampanyası başlattı

Bafra Gençlik Caddesi kararmasın
REKLAM ALANI
31 Mayıs 2018 00:08

Coğrafi olarak Bafra’nın girişi Gençlik Caddesi’ne günümüz şartlarına göre bir düzenleme ve güzelleştirme isteyen cadde sakinleri imza toplayarak yetkililere seslendi.

SAMSUN BAFRA UMUT DERNEĞİ SOSYAL SORUMLULUK GEREĞİ GENÇLİK CADDESİ’NE DİKKATLERİ ÇEKMEK İÇİN BASIN BİLDİRİSİ HAZIRLAYIP İMZA KAMPANYASI BAŞLATTI. (AHMET ŞÜKRÜ ULUÇAY/SAMSUN-İHA)

GENÇLİK CADDESİ KADERİNE TERK EDİLMEMELİ

Yapılan basın bildirisinde, “Gençlik Caddemiz, yakın geçmişimizin en sıcak, en samimi anılarına ev sahipliği yapmış iken, günümüzde bu denli kaderine terk edilmiş olması tüm ilçenin vicdanını yaralamaktadır. Oldukça uzun bir zaman diliminde tek bir çivi dahi çakılmayan caddemize hizmet anlayışı kaldırım yenilemekten geçiyor ve bu yeterli sanılıyor. Bilinmelidir ki ne cadde sakinleri ne cadde esnafı ne de caddeden geçen Bafralı bu göz ardı edilmişliği hak etmiyor ve sindiremiyor. Maliyeti yüksek olmayan proje ve uygulamalarla eski renkli günlerine yeniden kavuşacak olan caddemizin unutulmuşluğuna Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ve ilçemizin karar mercilerinin gerekli duyarlılığı göstereceğine inanıyoruz.”
Basın bildirisi ve imza toplama kampanyasını cadde sakinlerinin talebi doğrultusunda gerçekleştirdiklerini söyleyen Bafra Umut Derneği Başkanı Hülya Yangın Ertekin, “Gençlik Caddesi’nin Bafra için değerini vurgulamaya çalıştık. Burada ticari bir çıkar yok. Bafra’nın girişi olan Gençlik Caddesi’nin geliştirilmesi ve güzelleştirilmesi, dışardan gelen insanların ilk izlenimleri açısında önemli. Gençlik Caddesi’nde her Bafralının iyi ya da kötü bir hatırası var” şeklinde konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.