Dolar 32,5580
Euro 34,9582
Altın 2.440,16
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

“Bafra için her şeyi planladık”

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Bafra’mızın otogarından, sebze meyve haline, Sedde projesine kadar her şeyi planladık. Önümüzdeki süreç içerisinde Bafra çok daha iyi olacak” dedi

“Bafra için her şeyi planladık”
REKLAM ALANI
9 Mayıs 2017 19:10

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Bafra ilçesinde yürütülecek projeleri yerinde inceledi, değerlendirme toplantıları gerçekleştirdi. Bafra’da otogar, sebze ve meyve hali, 50 milyon TL bedelli Kızılırmak Sedde Projesi gibi bir çok önemli projenin yerinde incelenmesi amacıyla Bafra ilçesinde program düzenlendi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, ilçede yürütülen projelerin değerlendirildiği toplantının ardından sahada incelemelerde bulundu. Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle ilçede yürütülecek projeler yerinde görüldü, son durum değerlendirmeleri yapıldı. “Bafra’mızın otogarından, Bafra’mızın sebze meyve halinden tutunda, Sedde projesine kadar her şeyi planladık. Bafra’mız önümüzdeki süreç içerisinde çok daha iyi olacak” diyen Başkan Yusuf Ziya Yılmaz, “Bafra coğrafi konumu, nüfusu, sahip olduğu değerleri, ekonomik dinamikleriyle önemli ilçelerimizden biri. Yaptığımız tüm çalışmalarda, ilçemizin daha iyi duruma gelmesi ve geleceğe hazırlanması için yürütülecek projelerin değerlendirmelerini yapıyoruz. Bafra yeni yatırımlarla daha da gelişecek, geleceğe şehirle birlikte emin adımlarla ilerleyecek. Başta Sedde projesi olmak üzere ilçenin çehresini değiştirecek, gelişimini sağlayacak projelerin de tamamlanmasıyla Bafra ön plana çıkacak, daha iyi duruma gelecek.” dedi.

Programa Büyükşehir belediye Başkan Vekili Turan Çakır, Genel Sekreter Yardımcıları Zennube Albayrak, Mustafa Yurt, AK Parti Grup Başkan Vekili Nihat Soğuk ve ilgili daire başkanları da katıldı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.