Dolar 32,4571
Euro 34,7340
Altın 2.439,37
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Bafra İŞKUR iş başında

Engelli ve Eski Hükümlülerin kendiişlerini kurmalarına yönelik 2018/1 dönem proje başvuru sonuçları açıklandı

Bafra İŞKUR iş başında
REKLAM ALANI
30 Nisan 2018 18:25

Bafra İŞKUR Hizmet Merkezi, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası ve Bafra Ziraat Odası Başkanlığınca oluşturulan proje ekibi tarafından hazırlanarak komisyona gönderilen 12 proje İŞKUR Genel Müdürlüğünce kabul edildi.

ÖDEMELER EN KISA ZAMANDA

Konu hakkında bilgi veren İŞKUR Bafra Hizmet Merkezi Yakup Ergenlik; 2017 yılında yaptığımız onca çalışmalara rağmen ancak 2 proje sunmuştuk. 2018/1. Dönem başvurularında kamu gerek kamu kurum ve kuruluşlarının, gerekse basının destekleri ile 2 engelli, 10 eski hükümlü projesi hazırlandı. Tüm projeler Hizmet Merkezimiz başkanlığınca oluşturulan “Proje Ekibi”nce büyük bir titizlikle incelenerek hazırlandı.   Projeleri kabul edilenlere davet ederek sözleşmelerimizi imzalayacağız. İş ve işlemlerini tamamlayanların ödemelerini en kısa süre içerisinde yapacağız. Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Göksel BAŞAR ve Ziraat Odası Başkanımız Osman Tosuner’e desteklerinden dolayı teşekkür ederim.

TEMEL ŞART GİRİŞİMCİLİK BELGESİ

2018/2. Dönem proje başvurularında hedefimiz en az 40-50 proje. Bafra ve bağlı ilçelerimizde daha fazla engelli ve eski hükümlüye kendi işini kurma imkânı sağlamaktır. Bu dönem tüm hazırlıklarımızı tamamlamış bulunmaktayız. Bu projelere başvurmak için temel şart girişimcilik belgesine sahip olunmasıdır. Hizmet Merkezimize bağlı olan ilçelerde düzenlediğimiz Girişimcilik Eğitimleri ile çok sayıda engelli ve eski hükümlü vatandaşımıza ulaştık. İhtiyaç hâsıl olduğunda son başvuru gününe kadar eğitim düzenleme imkânına sahibiz.  Bu konuda Denetimli Serbestlik Müdürlüğüne, Bafra Belediye Başkanımız Zihni Şahin, Alaçam Belediye Başkanımız Hadi Uyar, Yakakent Belediye Başkanımız Hüseyin Kıyma’ya katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Kabul edilen projeler;

  • Berati ALTUNTAŞ :  Şarküteri  – 26.600 TL
  • Avni TİRYAKİ                    :  Büyükbaş Hayvancılık- 26.600 TL
  • Ahmet YAYLA :  Büyükbaş Hayvancılık- 26.600 TL
  • Ahmet KORKMAZ :  Büyükbaş Hayvancılık -26.600 TL
  • Ömür DEMİR :  Manav ve Şarküteri -26.600 TL
  • Mustafa PAK :  Oto Lastik ve Rot Balans Ayarları -26.600 TL
  • İlkay YILDIZ :  Büyükbaş Hayvancılık- 26.600 TL
  • Recep DURSUN              :  Hidrolik Hortum ve Pnomatik Rakor, Torch Tamiri, İmalatı ve Gaz Altı Kaynak Makinesi Tamiri -26.600 TL
  • Ramazan KOPARAN :  Oto Yıkama ve Kuaför Hizmetleri- 26.600 TL
  • Yalçın KURT :  İstiridye Mantarı Üretim, Paketleme ve Satışı -26.500 TL
  • Coşkun İNCE :  Solucan Gübre Üretimi -44.000 TL
  • Erkan YARDIM :  Büyükbaş Hayvancılık -44.000 TL
REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.