Dolar 32,5010
Euro 34,5615
Altın 2.501,44
BİST 9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 20°C
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 18°C

Bafra projeleri Cumhurbaşkanlığında!

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Fatih Kasırga ile görüştü. Görüşmede bir önceki dönem HSYK Başkan Vekili ve Yargıtay 6. Ceza Daire Başkanı Bafralı Celal Altunkaynak da bulundu. Başkan Şahin Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Kasırga’ya, Bafra ilçesinin problemlerini ve projelerini aktardı.

Bafra projeleri Cumhurbaşkanlığında!
REKLAM ALANI
3 Mayıs 2017 17:32

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Ankara’da yaptığı ziyaret hakkında şu bilgileri verdi: “Bafra ülkemizin önemli şehirlerinden biridir ve çok değerli insanlar yetiştirmiştir. Biz hepimiz,“Bafra olarak büyük bir aileyiz” anlayışı ile hareket ediyoruz. Bu anlayışımıza hem Bafra’da ki hemşerilerimiz hem de dışarıda ki tüm Bafralılarımız katkı yaparak katılmaktadır.

 

PROJELERİMİZ İMKANLARIMIZI AŞIYOR

 

Her platformda ilçemize yeni değerler katmak için gayret ediyoruz. Projelerimiz yerel imkânları aşan projelerdir. Bu nedenle iş birliği ve destekler gerektirmektedir. Bunları hayata geçirmek için çok sık olarak Ankara’ya gitmekte ve görüşmeler yapmaktayız. Bu gidişimizde Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Fatih Kasırga Bey ile görüşmede bulunduk. Başka temaslarımızda oldu. Genel sekreterimizi ziyaretimizde HSYK bir önceki dönem başkan vekilimiz Yargıtay 6.ceza dairesi başkanımız Celal Altunkaynak beyde bizimle oldu. Yanımızda ve destek oldu. Cumhurbaşkanı Genel Sekreterimiz Fatih Kasırga Beye Bafra’mızı ve problemlerimizi anlattık. İlçemizde düşündüğümüz projeleri aktardık. Önceden planlanmış ve programa alınmış çok güzel ve faydalı bir görüşme oldu.  Genel sekreterimiz Kasırga ve hemşerimiz Altunkaynak’a çok teşekkür ediyorum.”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.