Dolar 32,3690
Euro 34,9519
Altın 2.325,69
BİST 9.095,18
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Bafra Ülkü Ocaklarından Büyük başarı

Bafra Ülkü Ocaklarından Büyük başarı
REKLAM ALANI
21 Nisan 2019 14:29

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Merkezimiz tarafından yayınlanan BİLGETÜRK ve DÖNENCE dergileri’nin içeriği üzerinden yapılan bilgi yarışmasında daha önce Türkiye genelinde tüm illerde aynı anda yapılan yarışmada Samsun il 1. cisi olan Bafra Ülkü Ocakları orta öğretim teşkilatımızın gençlerinden Bafra Anadolu lisesi 9. sınıf öğrencisi Abdullah Furkan Berber bugün Tokat ta yapılan bölge yarışmasında tüm soruları doğru cevaplayarak bölge 1. ci olmuştur. Bafra’mıza bu gururu yaşatan Ülküdaşımızı tebrik ediyor. Başarılarının devamını diliyorum.

Ülkü Ocaklarımızda, Türk milletinin beklediği gençlerin yetişmesi için çaba harcıyoruz. Ruhen, fiziken, aklen, ilmen, nezaket açısından toplumda kabul gören bir rol model tercihimiz var. Gençlerimizi bir ideal, bir düş, bir hayal ile tanıştırmak istiyoruz. Türk tarihinin ve milletinin bugüne kadar taşıdığı sosyo-kültürel gerçekleri benimsemiş, İslamiyet’in yüksek ahlakıyla ahlaklanmış, Türklük şuuruna 21. yüzyıl perspektifiyle sahip olan bir gençlik tasavvurumuz var. Düşünen, sorgulayan, okuyan, araştıran ve nihayetinde ortaya bir sonuç ve eser çıkarabilen gençlerin yetişmesini arzuluyoruz.

Kemal ŞAHİN
Bafra Ülkü Ocakları Başkanı 
REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.