Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 19°C

BAFRA’DA ASAYİŞ UYGULAMASI

Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri tarafından yılbaşı gecesi, ilçe genelinde asayiş ve trafik uygulaması yapıldı.

BAFRA’DA ASAYİŞ UYGULAMASI
REKLAM ALANI
1 Ocak 2019 12:02
Genel asayişin ve kamu düzeninin devamının sağlanması, kamu kurum ve kuruluşları civarında, stratejik öneme haiz bölgelerde ve özellikle vatandaşların yoğun olarak bulundukları yerlerde Emniyet Genel Müdürlüğü, Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı birimleri tarafından başta asayiş, terör ve narkotik olayları olmak üzere provoke edebilecek ya da suç işleyebilecek kişilerin tespit edilmesi, suç işleme amacındakilerin caydırılması, aranan şahısların yakalanması varsa suç delillerinin ele geçirilmesi için, ülke genelinde eş zamanlı olarak güvenlik uygulaması yapıldı.
Uygulamaya 141 Güvenlik Görevlisi Katıldı
Bafra’nın bir çok yerinde yapılan denetimlere 141 Emniyet Mensubu katıldı.
Akşam saat 18:00 ile gece 03:00 saatleri arasında yapılan uygulamalar sonucunda; 609 şahsın genel bilgi taraması yapıldı, 154 araç sorgulandı, 23 iş yeri kontrol edildi.
Uygulamalar sonucu 2 adet ruhsatsız tabanca, 1 iş yerine kumar oynatmaktan cezai işlem uygulandı, 1 iş yerine ruhsatı olmadan alkol, canlı müzik yayını yapmaktan ve tütüne muhalefetinden cezai işlem uygulandı, 5 araç trafikten men edildi ve trafik kurallarına uymayan sürücülere toplam 10 bin 255 TL para cezası uygulandı.
REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.