Dolar 32,6992
Euro 34,8918
Altın 2.508,78
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Yağmurlu
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

Bafra’da çalınan inekler bulundu

Samsun`un Bafra ilçesinde yaklaşık bir aydır çeşitli yerlerden çalınan 3 inek köy muhtarı ve jandarmanın takibi sonucunda bulundu.

Bafra’da çalınan inekler bulundu
REKLAM ALANI
18 Haziran 2019 19:03

Samsun`un Bafra ilçesinde yaklaşık bir aydır çeşitli yerlerden çalınan 3 inek köy muhtarı ve jandarmanın takibi sonucunda bulundu. Hırsızlık olayı Bafra ilçesine bağlı Dededağı Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre mahallede bulunan ahırlardan kimliği belirsiz kişilerce 3 inek çalındı. Konu ile ilgili Bafra Jandarma Komutanlığı ekipleri ve Dededağ Mahallesi Muhtarı Aydın Boz’un ortaklaşa çalışması sonucunda çalınan ineklerin Fevzi Çakmak Mahallesi Esentepe Sokakta olduğunu tespit edildi. Bafra İlçe Jandarma Komutanlığı ve Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün birlikte yapmış olduğu operasyon neticesinde inekler tutuldukları ahırdan alınarak sahiplerine teslim edildi. Ahır sahibi ise vermiş olduğu ifadesinde inekleri başkasından aldığını belirterek hırsızların bir an önce yakalanmasını istediğini söyledi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.