Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 19°C
Çar 20°C

BAFRA’DA DEV OPERASYON! TAM 190 POLİS

Samsun’un Bafra İlçesinde Çevik Kuvvet, Özel Harekât, Narkotik, Samsun Emniyeti ve Bafra Emniyetinden ortak baskın.

BAFRA’DA DEV OPERASYON! TAM 190 POLİS
REKLAM ALANI
18 Ekim 2018 00:37 | Son Güncellenme: 18 Ekim 2018 00:42

Bafra’nın birçok yerinde eş zamanlı düzenlenen operasyonda toplamda 37 ekip 190 polisin katıldı. Yapılan operasyonlarda trafik uygulaması yapılarak polis köpekleri ile aramalar yapıldı. Bunun yanı sıra Çevik Kuvvet, Özel Harekat, Narkotik, Samsun Emniyeti Bafra Emniyeti’nin ortak yaptığı baskınlar sonucunda bir çok şüpheli gözaltına alındı.

ÇOK SAYDA ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Yapılan operasyon kapsamında Bafra’da alkollü içki satan mekânlar didik didik aranırken, bir çok sayıda şüpheli şahıslar gözaltına alındı.

2 OTOMOBİL ÇEKİLDİ

Bafra’nın birçok yerinde yapılan eş zamanlı operasyonlar ve baskınlar neticesinde birçok şüpheli şahıs gözaltına alınırken, bunun yanı sıra şüpheli bulunan araçlarda çekici ile çekilerek Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğüne getirildi. Getirilen otomobiller didik didik aranırken polis köpekleri K9’larda aramaya katıldı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.