Dolar 32,3440
Euro 34,8772
Altın 2.374,71
BİST 10.199,86
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Bafra’da esrarengiz hırsızlık

Samsun’un Bafra ilçesinde otoparkta otomobilini yerinde bulamayan şahıs polise aracının çalındığı ihbarını yaptı.

Bafra’da esrarengiz hırsızlık
REKLAM ALANI
31 Ocak 2019 16:11 | Son Güncellenme: 31 Ocak 2019 16:12

Olay, Hacınabi Mahallesi’ndeki Belediye Otoparkı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Hasan Güriş, saat 09.30 sıralarında 57 DE 244 plakalı otomobilini Belediye Otoparkı’na park etti. Alışverişini tamamlayan Hasan Güriş, 2 saat sonra otoparka geldiğinde otomobilini park ettiği yerde bulamayınca durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri ile birlikte otoparkta yapılan aramada otomobil bulunamadı.

Polis merkezine giderek şikayetçi olan Hasan Güriş, ifadesini verdikten sonra saat 14.30 sıralarında tekrar otoparka geldiğinde aracını park halinde buldu. Durumu tekrar polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen asayiş büro ve olay yeri ekipleri araçta yaptıkları incelemede aracın kapılarının zorlanmadan açıldığını, herhangi bir düz kontak yapılmadığını tespit etti. 

Araç sahibi, sabah aldığı benzinin bitmiş olduğunu ve bagajda bulunan anahtar takımlarının yerinde olmadığını iddia etti. Polis ekipleri, esrarengiz olayı aydınlatmak için çalışma başlattı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.