Dolar 32,4823
Euro 34,8505
Altın 2.422,82
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Bafra’da “Hamit Kılıç” Dönemi

Sayın Zihni Şahin başkanımızın Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı olmasıyla başlayan süreç, şahsımın Bafra Belediye Başkanı olmasıyla sonuçlanmıştır

Bafra’da “Hamit Kılıç” Dönemi
REKLAM ALANI
13 Mayıs 2018 18:22

Ben özellikle Bafra’ya hizmet etmiş, emeği geçmiş tüm belediye başkanlarımıza teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum.

 

Özellikle son iki dönemde yaptığı güzel çalışmalardan dolayı Sayın Zihni Şahin başkanımıza Bafra halkı adına şükranlarımı sunuyorum.

 

Bundan sonra aynı şekilde Samsun Büyükşehir Belediyesi’nde hizmetlerinin devamını temenni ediyor, başarılı çalışmalarının devam edeceğine de inancımızın tam olduğunu belirtmek istiyorum.

 

Bu yeni dönemde Allah’ın izni ile Büyükşehir Belediye Başkanımızla uyum içerisinde çalışarak Samsun’da Bafralı bir başkanın olması avantajıyla güzel hizmetler olacağını ümit ediyorum.

 

Çok değerli misafirler.

Partim adına belediye başkanı olarak aday gösterilmeme vesile olan, teveccüh gösteren gençlik kollarımıza, kadın kollarımıza, yönetim kurulumuza, ilçe başkanımıza, il başkanımıza, sayın bakanımıza, yerel yönetimlerden sorumlu milletvekillerimize, bölge milletvekillerimize, tüm teşkilatımıza, Sayın başbakanımıza ve özellikle de “Bundan sonra yolumuza Hamit beyle devam edeceğiz” diyerek beni Ak Parti Bafra Belediye Başkanı adayı olarak gösteren liderimiz, genel başkanımız, cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a sonsuz şükranlarımı sunuyorum.

 

Seçim süreci boyunca beni telefonla arayan, bulunduğum her ortamda bu göreve layık olduğumu söyleyen, can-ı gönülden destekleyen, teveccüh gösteren, dualarını eksik etmeyen arkadaşlarıma, tüm dostlarıma ve Bafralı hemşerilerime çok teşekkür ediyorum.

 

 

Bugün burada grup kararı alarak şahsıma oy veren Milliyetçi Hareket Partisi Teşkilatına ve Meclis Üyelerine çok teşekkür ediyorum. Ak Parti grubundaki meclis üyesi arkadaşlarıma ve tüm meclis üyelerine desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.

 

Böyle güzel bir göreve bizi nasip eden Cenab-ı Hakka şükürler olsun.Aldığım görevin ne kadar önemli ve yükümün ne kadar ağır olduğunun farkındayım.

 

Çok değerli misafirler.

Önümüzdeki süreçte Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımızla, sayın bakanımızla, sayın milletvekillerimizle, il ve ilçe teşkilatlarımızla, sivil toplum örgütlerimizle ve kamu kuruluşlarımızla uyum içinde çalışarak ortak aklı öne çıkaran bir yönetim anlayışıyla bu görevi Allah’ın izniyle hakkıyla yerine getireceğimden hiç şüpheniz olmasın.

 

Bu sonucun başta Bafra’mıza, ülkemize, hemşerilerimize ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.

 

Bu arada ‘Anneler Günü’ nedeni ile başta şehit anneleri olmak üzere dünyanın en önemli görevini üzerlerine yüklenen tüm annelerimizin ellerinden öpüyor ve tüm annelerimizin Anneler Günü’nü en kalbi duygularımla kutluyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle hepinizi hürmetle ve muhabbetle selamlıyorum.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.