Dolar 32,3753
Euro 35,0108
Altın 2.325,32
BİST 9.107,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Bafra’da iki iş yerini kurşunlayan zanlı serbest bırakıldı

Samsun Bafra ilçesinde iki iş yerine silahla ateş eden 17 yaşındaki şüpheli, polise teslim oldu.

Bafra’da iki iş yerini kurşunlayan zanlı serbest bırakıldı
REKLAM ALANI
22 Ağustos 2019 17:09

İki gün önce gece 23.30 sıralarında Atatürk Bulvarı’nda otogar karşısında bulunan bir restoranda 6 el ateş edildi. Restoranın camları kırılırken içeride bulunan iş yeri sahibi ve çalışanlara kurşun isabet etmedi. Lokantayı kurşun yağmuruna tutan şahıs 50 metre ileride otogar girişinde kapalı olan büfenin kepenklerine de 5 el ateş ettikten sonra yaya olarak kaçarak kayıplara kaçmıştı. İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri kamera kayıtlarından yola çıkarak yapmış olduğu çalışmalar sonucunda 17 yaşındaki T. E.’nin kimliğini tespit etti. Olayı gerçekleştiren çocuğun babası ile yapılan görüşmeler sonucunda Talha Erdoğan babası ile birlikte İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büroya gelerek olayda kullandığı silah ile birlikte teslim oldu.

Olayı gerçekleştiren zanlı, daha önce restorana iş başvurusu yaptığını, kendisinin kabul edilmediğini, başkalarının işe alınmasına kızdığı için iş yerine ateş ettiğini, kaçarken rast gele havaya ateş açtığını, büfe ile sorununun olmadığını, tesadüf kurşun isabet etmiş olabileceğini söylediği öğrenildi.
Asayiş Buradaki işlemlerinin ardından zanlı, Çocuk Büro Amirliği ekiplerine teslim edildi.

2 iş yerini kurşunlayan zanlıya adli kontrol
Samsun’un Bafra ilçesinde 2 iş yerini kurşunlayan şahsa adlı kontrol verildi.
Samsun’da, 2 gün önce gece saat 23.30 sıralarında iki iş yerini kurşunlayan T.E. isimli zanlı babasıyla birlikte İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekiplerine teslim olmuştu. Şüpheli şahıs, İlçe Emniyet Müdürlüğünde yapılan işlemlerinin ardından bugün çıkarıldığı Bafra Adliyesinde mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

iha

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.