Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 22°C
Sal 24°C
Çar 22°C

BAFRA’DA İMAMOĞLU RÜZGARI!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Sinop’un Ayancık İlçesi’ni ziyarete giderken Bafra’da Emenli Mahallesi’ne uğrayarak burada mahalle sakinleri ile sohbet etti

BAFRA’DA İMAMOĞLU  RÜZGARI!
REKLAM ALANI
15 Ağustos 2021 15:12

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Samsun’un Bafra İlçesi’ni ziyaret etti. Sel felaketine uğrayan Sinop Ayancık İlçesi’ndeki sel bölgesine giderken Bafra’ya uğrayarak Emenli Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

DOĞAL AFETLERİN NEDENİ İNSANİ HATALAR
“Sinop’ta, Kastamonu’da çok büyük bir acı yaşadık yaşıyoruz. Açıkçası insanlarımız canını kaybetti ne kadar insanımızın canını kaybettiğini de bilmiyoruz” diyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Bafra’da şu açıklamalarda bulundu:

“Doğal afetlerde hepimize düşen görevler var. Şiddeti arttıran insanların yaptığı hatalar. Eğer derelere iyi bakmazsan, orada ki ormanlara iyi davranmazsan, depolama yerini iyi seçmezsen, zamanında tedbirini almazsan ne yazık ki şiddeti büyüyor, insanlara olan tahribi artıyor. Bazen can kaybı oluyor, bazen mal kaybı oluyor. Bütün kayıplarımıza rahmet diliyorum, mekânları cennet olsun.

SIKINTILARI HEP BİRLİKTE AŞACAĞIZ
Üzücü bir dönem geçiyoruz. Bu sıkıntılar aşmak için el ele vereceğiz, kol kola vereceğiz, oturup düşüneceğiz nerede hata yapıyoruz diye. Hangi konularda eksik davranıyoruz, hangi konularda doğayı tahrip ediyoruz, bu konuda bilinçli olma konusunda oturup düşüneceğiz, durup tartışacağız ve doğruları yapacağız. İnşallah hem memleketi afetlerden koruyacağız, bu felaket hem doğal felaket olabilir hem de başka bir felaket olabilir, hep beraber felaketlerden birbirimizi koruyacağız.”

İSTANBUL’DA BİR KARDEŞİNİZ VAR
Başkan İmamoğlu, Bafralılar’a da, “İstanbul’da bir kardeşiniz, bir hemşeriniz var. Allah şahit ki çok çalışıyorum. Ama sizden acayip güç alıyorum. Biliyorum ki bana dua eden bir veli var, dua eden dostlar var, sizin gibi kardeşler var. O kadar güçlüyüm ki anlatamam. Bu güç manevi bir güç hissediyorum. Ben de sizi İstanbul’da mahcup etmeyeceğim” diye seslendi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.