Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 22°C

Bafra’da kısa dönem askerler yemin etti

Samsun’un Bafra ilçesinde silahaltına alınan 373. kısa dönem yükümlü erler için Bafra Yeni Kapalı Spor Salonunda yemin töreni düzenlendi.

Bafra’da kısa dönem askerler yemin etti
REKLAM ALANI
28 Aralık 2018 11:56
Bafra Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen, 373’ncü kısa dönem yükümlü erlerin yemin törenine Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Kaymakamı Ahmet Adanur, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ünsal Ağaoğlu, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Gökay Gökdoğan, daire amirleri, sivil toplu kuruluşları temsilcileri ve asker aileleri katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan tören sonrası Jandarma Er Hüseyin Yıldız, 373’ncü kısa dönem yükümlü erler adına bir konuşma yaptı.
Ardından Jandarma Er İsmail Demir “Ben Askerim” adlı şiiri okudu. Askerliği sürecinde başarı elde edenlere Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, tarafından çeşitli hediyeler verildi. Daha sonra vatani görevlerini yapan kısa dönem yükümlü erlerin ant içme töreni gerçekleştirildi.
Törende bir konuşma yapan İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ünsal Ağaoğlu, “Çok kısa sürede askerliğe intibak ederek, karşınız da gururla dimdik duran evlatlarınızla ne kadar gurur duysanız azdır. Her türk askeri gibi askerlik görevini ifa etmek üzere birliğinie katıldınız 3 haftalık eğitim safhasını tamamladıktan sonra bu gün burada vatan ve millet uğruna canınızı feda edeceğinizi haykırarak Laik Cumhuriyetimizi her ne pahasına olursa olsun koruma ve kollama azmini şehit kanlarından oluşmuş al bayrağımız ve silah üstüne el koyarak ant içtiniz”dedi.
Yapılan yemin töreni askerlerin tören geçişinin ardından son buldu.
REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.