Dolar 32,5324
Euro 34,8843
Altın 2.439,59
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 18°C

Bafra’da MUHTEŞEM sünnet

Samsun’un Bafra İlçesi’nde Tuncay ile Sema Seylan çiftinin biricik oğulları Yusuf Muhammed Ceylan, muhteşem bir sünnet töreni ile erkekliğe ilk adımını attı

Bafra’da MUHTEŞEM sünnet
REKLAM ALANI
30 Ağustos 2021 17:26

Bafra Mübadele ve Balkan Türk Kültürü Araştırmaları Derneği Başkanı Tuncay Ceylan ile Sema Ceylan çiftinin biricik oğulları, merhum Süleyman Kulanç ve merhum Hacı Veli Ceylan’ın torunu Yusuf Muhammed Ceylan’a mevlitli, ilahili sünnet düğünü merasimi düzenlendi.

ANNE VE BABANIN MUTLULUĞU
Hoş Seda Düğün Salonu’nda düzenlenen sünnet düğünü merasimi, okunan mevlitler, ilahiler ve dualar ile başladı. Ardından sünnet şölenine katılan konuklar için yemek dağıtımında bulunuldu. Ceylan çifti, çocuklarını sünnet ettirmenini heyecanı ve mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Bu heyecanımızı ve mutluluğumuzu bizimle paylaşan tüm konuklara teşekkür ediyorum” dedi.

ÇOK SAYIDA DAVETLİ
Yusuf Muhammed’in sünnet merasimine CHP Bafra İlçe Başkanı Vahit Perçin, DEVA Partisi Bafra İlçe Başkanı Muharrem Uyar, Ak Parti Samsun İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyesi Tuncay Yurduseven, Bafra Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Sinop Mübadele Derneği Başkanı Kenan Aral, eğitim camiası, STK temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.

Sibel TOPAL

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.