Dolar 32,3181
Euro 35,1379
Altın 2.293,12
BİST 9.058,13
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Açık
İstanbul
20°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Bafra’da Neyzen Tevfik Kolaylı Festivali

Bafra Belediyesi tarafından düzenlenen büyük Hiciv üstadı hemşerimiz Neyzen Tevfik Kolaylı adına 12-16 Mayıs tarihleri arasında şiir ve sanat festivali düzenlenecek. Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin festivali hakkında bilgi verdi. Başkan Şahin yaptığı açıklamada tüm hemşerilerini ve sanatseverleri etkinliklere davet etti.

Bafra’da Neyzen Tevfik Kolaylı Festivali
REKLAM ALANI
11 Mayıs 2017 18:44

Başkan Şahin açıklamasında şunları söyledi:

Büyük hiciv üstadı Neyzen Tevfik Bafralı hemşerimiz olup, Kolay mahallemizdendir. Her yıl ilçemizde anmakta ve önemli etkinlikler düzenlemekteyiz. Bu yılda 12- 16 Mayıs tarihleri arasında Neyzen Tevfik Kolaylı Şiir ve Sanat Festivali düzenleyeceğiz. 13 Mayıs Cumartesi Günü Kolay mahallemizde olacağız. 14 Mayıs Pazar günü Bafra Öğretmenevinde saat: 10.30 bir panel tertip ediyoruz. 15 Mayıs Pazartesi günü Bafra Belediyesi Kültür merkezinde saat 19.30 da ise büyük usta Cemal Safi’nin katılımıyla eserlerini de seslendireceği, konserlerimizin olacağı final gecesi yapılacaktır. Bu etkinliklere tüm hemşerilerimi, Samsun ve bölgemizden sanatseverlerimizi davet ediyorum.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.