Dolar 32,3371
Euro 35,1349
Altın 2.310,24
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

BAFRA’DA ‘PARAŞÜT’ FACİASI

Samsun’un Bafra İlçesi’nde eğitim uçuşu yapan yamaç paraşütçülerine asistanlık yapan bir kişi, asılı kaldığı paraşütten düşerek hayatını kaybetti

BAFRA’DA ‘PARAŞÜT’ FACİASI
REKLAM ALANI
13 Kasım 2022 14:05

Samsun’da Bafra ilçe merkezine 20 kilometre mesafede bulunan Örencik Mahallesi Elmacık Tepesi’nde hafta sonları yamaç paraşütü yapan Bafra Hava Sporları Kulübü paraşütçüleri, cumartesi günü de uçmak için aynı yere çıktı.

PARAŞÜT

PARAŞÜTTE ASILI KALDI
Paraşütçülere yerde asistanlık yapan Erdinç Ertuğrul, paraşütü havalandırmak için arkadaşı Ömer Yanbay ile birlikte paraşütü çekti. Paraşüt havalanırken Ömer Yanbay elini bıraktı. Diğer tarafta bulunan Erdinç Ertuğrul elini bırakamayarak havalanan paraşütte asılı kaldı. Bir süre havalanan paraşütte asılı kalan Ertuğrul, dayanamayıp ellerini bırakarak yere düştü.

PARAŞÜT

ARKADAŞLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ
Arkadaşları 112’ye haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Erdinç Ertuğrul’un hayatını kaybettiğini belirledi. Arkadaşları sinir krizleri geçirerek gözyaşlarına hakim olamadı. Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından ceset otopsi için Bafra Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

PARAŞÜT

‘BİR SÜRE DAYANDI, DÜŞTÜ...’
Birlikte asistanlık yapan arkadaşı Ömer Yanbay, “Biz beraberdik. Tandemci arkadaşlara yerde asistanlık yapıyorduk. Ben sol tarafından tutuyordum, öbür arkadaş sağ tarafından tutuyordu. Paraşüt geri çekmesin diye çektik havalanmaya başlayınca ben bıraktım, arkadaş elini bırakamadı. Bir süre dayandı sonra kendisi düştü. Kendisi 3 yıllık ekip pilotuydu. Çok üzgünüm” dedi.

PARAŞÜT

Hayatını kaybeden Erdinç Ertuğrul’un evli ve 1 çocuk babası olduğu öğrenildi
İHA

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , , ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.