Dolar 32,3639
Euro 34,9576
Altın 2.325,43
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Bafra’da parmak izleriyle ” Ata’m İzindeyiz” sözü verildi

Bafra’da parmak izleriyle ” Ata’m İzindeyiz” sözü verildi
REKLAM ALANI
19 Mayıs 2019 14:32

19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı vesilesiyle Bafra Şehit Erkut Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Bafra Bisiklet Topluluğu Bisiklet Turu organize ederek öğretmen ve öğrencilerin parmak izleri ile hazırladığı afişi 15 Temmuz Demokrasi Meydanına getirdi. Meydandan hep birlikte parmak izleri ile “Atam İzindeyiz” sözünü verdiler. Katılımcılar daha sonra Gençliğin Ataya cevabını okuduktan sonra dağıldılar.
Etkinlik hakkında bilgi veren Şehit Erkut Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Samsun Turizm Elçisiyim proje danışman öğretmeni Selim Aksar: “Atatürk’ün “Benim doğum günüm” dediği 19 Mayıs’ın 100. Yılında 19 Mayıs Atatürk’ü anma ve Gençlik Spor Bayramında Millî Mücadele yıllarındaki ruh ile aynı kararlılık ve ruhta olduğumuzu göstermek için Görsel Sanatlar öğretmenimiz Mehtap Özcan’ rehberliğinde öğretmen ve öğrencilerimizin parmak izlerimizle hazırladığı Atam İzindeyiz afişini Bisiklet Turu düzenleyerek öğrencilerimizle göstermek istedik. Bisiklet turuna destek veren Bafra Bisiklet Topluluğundan Volkan Karaman’a, tura katılan Ümit Avcı, Ufuk Durmaz, Ulaş Can Erol, Kadir Erdoğan, Yahya Özbey, Şükrü Can Yaman, Kerem Özçamca’ya, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, bizlere bağımsızlığımızı veren, Cumhuriyet yönetimini kazandıran ve yaşatan tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle yâd ediyoruz.” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.