Dolar 32,3680
Euro 34,9630
Altın 2.325,55
BİST 9.127,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Bafra’da Polis Haftası

Bafra ilçesinde, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 173. yıldönümü ve 10 Nisan Polis Haftası düzenlenen törenlerle kutlandı

Bafra’da Polis Haftası
REKLAM ALANI
10 Nisan 2018 12:33

15 Temmuz Şehitler Meydanı’ndaki etkinlikler, İlçe Emniyet Müdürü Hikmet Demirci’nin Atatürk Anıtı’na çelenk sunmasıyla başladı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam eden törende konuşan Demirci, “173 yıllık tarihinin her sayfasını şan şeref ve kahramanlık destanlarıyla süsleyen ve bugünde aynı yüksek vatanseverlik ruhu heyecanıyla ülkemizin dört bir yanında hatta sınır ötesinde yeni destanlar yazan Türk Polis Teşkilatı halkımızın can ve mal emniyetini sağlamak, ülkenin birlik ve bütünlüğünü korumak, huzur ve güvenliğini tesis etmek azim ve kararlılığı içinde yoluna devam etmektedir. Türk Polis Teşkilatının bir mensubu olmaktan daima onur duyuyor ve tüm mesai arkadaşlarımın aynı gurur ve heyecanı taşıdığına inanıyorum. Türk milleti polisine her zaman güvenmiş ve her türlü desteği vermiştir. Milletimizin bizlere duyduğu güveni zedelememek ve onlara en iyi ve en kaliteli hizmeti vermek öncelikli düşüncelerimizdendir” dedi.

Kaymakam Ali Fuat Türkel de yaptığı konuşmada Polis Haftası’nı kutladı. Konuşmaların ardından protokol tarafından başarılı polislere belgeleri verildi. Belge töreninden sonra program İlçe Emniyet Müdürlüğünde verilen ikramla son buldu.

Törene Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Çamaş, Cumhuriyet Başsavcısı Turgut Türkmen, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Yusuf Karadeniz, daire amirleri ve polisler katıldı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.