Dolar 32,5981
Euro 34,8100
Altın 2.509,08
BİST 9.471,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 21°C
Sal 22°C

Bafra’da Şehit Aileleri yalnız değil

Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel ve Belediye Başkanı Zihni Şahin, beraberindeki heyet ile birlikte şehitlerimizin bizlere emaneti olan ailelerini ziyaret ederek onları yalnız bırakmıyorlar

Bafra’da Şehit Aileleri yalnız değil
REKLAM ALANI
15 Mart 2018 18:47

Kaymakam Türkel ve Belediye Başkanı Şahin; bir program dâhilinde aileleri ayrı ayrı ziyaret ederek onlarla birlikte oluyorlar. Bafra’da ikamet eden şehit ailelerini evlerinde ziyaret eden Kaymakam Türkel ve Başkan Şahin, şehit ailelerine minnet ve şükranlarını iletti.

 

Kaymakam Türkel ve Belediye Başkanı Şahin, 25 Temmuz 1994 tarihinde Hakkâri Yüksekova Dağ Komando Tabur Komutanlığı’nın Kısıklı bölgesinde bölücü terör örgütü PKK mensuplarına karşı yürüttüğü operasyonda çıkan silahlı çatışma sonucu terhisine iki gün kala şehit olan Jandarma Komando Çavuş Muhammet Önder’in ve 23 Nisan 1995 tarihinde Tunceli Nazimiye’de bölücü terör örgütü PKK mensupları ile çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Komando Onbaşı şehit Satılmış Şahin’in ailelerini evlerinde ziyaret ettiler.

 

Kaymakam Türkel ve Başkan Şahin’i şehit Muhammet Önder’in baba evine yaptığı ziyarette annesi Saadet Önder ve babası Bayram Önder karşıladı. Daha sonra şehit Satılmış Şahin’in baba evine ziyarette bulunuldu. Burada da anne Hidayet Şahin ve baba Nusret Şahin misafirlerini kabul etti.

 

“HAKLARINI ÖDEYEMEYİZ”

Şehit ailelerini ziyaretlerinde istek ve önerileri aldıklarını belirten Kaymakam Türkel, her zaman devletin yanlarında olduğunu ifade etti. Her hafta şehit aileleri ve gazileri ziyaret ettiklerini söyleyen Türkel, “Ne yaparsak yapalım, onların haklarını asla ödeyemeyiz. Şehitlerimizin bizlere emanetleri olan ailelerine ve milletimize bir kez daha sabırlar diliyorum. Şehit ailelerimizin her zaman başımızın üzerinde yeri var. Bir sıkıntıları olduğunda her zaman yanlarındayız” Dedi.

 

“MEMLEKETİMİZ VE MİLLETİMİZ ONLARLA”

Başkan Şahin ise, ziyaret esnasında “Mehmetçiklerimiz, bu ülkenin bölünmez bütünlüğü için canlarını hiçe sayarak feda ettiler ve şehit oldular. Çanakkale’de, Sarıkamış’ta ve birçok cephede dedelerimiz çok zor şartlar altında savaşıp, vatanımızı korumak ve bizlere yurt bırakmak için mücadelelerde bulundular. Şimdi de bu ecdadın torunları, bugün de devam eden şer güçlerin oyunlarına karşı, ülkemizin bölünmez bütünlüğüne göz dikmiş olan tek dişi kalmış canavarlara karşı amansız mücadelesini sürdürmekte. Ülkemiz uzun yıllar boyunca terör olaylarından çok zarar gördü. Ama yılmadan hep birlikte mücadele ettik. Bu mücadelede bedeller ödedik. Ödemeye de devam ediyoruz. İnşallah bu şer odaklarının kökünü kazıyacağız. Halen operasyonlarımız sürüyor. Memleketimiz ve milletimiz onlarla. Allah güvenlik güçlerimizin yardımcısı olsun.  Şehit düşen Mehmetçiklerimizin makamları âlî, ruhları şâd olsun. Hepinizin acılarını paylaşıyoruz. Kapılarımız her zaman sonuna kadar açık” dedi.

 

Şehit aileleri ise ziyaretten memnuniyet duyduklarını ifade ederek, teşekkür ettiler.

 

Ziyarette İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Murat Öner, Astsubay Kıdemli Başçavuş Aydın Bulut ve Sosyal Hizmetler Müdürü Muzaffer Şahin de hazır bulundu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.