Dolar 32,4752
Euro 34,8856
Altın 2.433,53
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 16°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 19°C

BAFRA’DA SİLAHLI SALDIRI!

Samsun’da iki grup arasında yaşanan silahlı çatışmada 1 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı

BAFRA’DA SİLAHLI SALDIRI!
REKLAM ALANI
19 Kasım 2023 19:00

Bafra ilçesi Dededağ Mahallesi’nde meydana gelen olayda,, kahvehanede karşılaşan Burhan B. ile Erdal D. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine şahıslar silahları ile ateş etmeye başladı.

BAFRA'DA SİLAHLI SALDIRI!

Kolundan yaralanarak özel hastaneye kaldırılan Erdal D. ise ilk müdahalesinin ardından Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

YAŞAR DOĞAN HAYATINI KAYBETTİ
Tabancalarla açılan ateş sonucu ağır yaralanan Yaşar Doğan hayatını kaybederken, yaralanan Burhan B. ile Erdal D. hastaneye kaldırıldı. Sırtından ve bacağından yaralanan Burhan B., Bafra Devlet Hastanesi’ndeki ilk müdahalesinin ardından Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ)Tıp Fakültesi Hastanesi’ne, kolundan yaralanarak özel hastaneye kaldırılan Erdal D. ise ilk müdahalesinin ardından Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

BAFRA'DA SİLAHLI SALDIRI!

Tabancalarla açılan ateş sonucu ağır yaralanan Yaşar Doğan hayatını kaybetti

HASTANEYE AKIN
Yaralı yakınları da hastanelere akın etti. Bafra İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile Samsun’dan ilçeye sevk edilen Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ekipleri, mahallede geniş güvenlik önlemi aldı. Çevik kuvvet polisi Samsun’da yaralıların bulunduğu hastanelerde de geniş güvenlik önlemi aldı.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.