Dolar 32,5723
Euro 34,9777
Altın 2.460,03
BİST 9.887,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

BAFRA’DA ŞOK AYRILIKLAR!

Samsun’un Bafra İlçesi’nde Devlet Hastanesi Başhekimi İsmailoğlu görevden alınırken 7 yıldır görevde olan Gençlik Merkezi Müdürü Hatipoğlu istifa etti

BAFRA’DA ŞOK AYRILIKLAR!
REKLAM ALANI
6 Temmuz 2021 15:38

Samsun’un Bafra İlçesi, bürokraside yaşanan 1 görevden alma ve 1 istifa haberini konuşuyor. Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Ahmet Abdurrahman İsmailoğlu görevden alınırken Bafra Gençlik Merkezi Müdürü Fatih Hatipoğlu da istifa etti.

TEPKİYLE KARŞILANAN BAŞHEKİM
Bafra Devlet Hastanesi Başhekimliği görevine geldiği 2018 yılından bu yana bazı uygulamaları nedeniyle sık sık eleştirilen ve kamuoyunda tepkiye yol açan Uzman Dr. Ahmet Abdurrahman İsmailoğlu görevden alındı. İsmailoğlu’nun hastane personeline veda konuşması yaparak görevden ayrıldığı öğrenildi. Ahmet Abdurrahman İsmaioğlu’nun yerine ise Uzman Dr. Alaiddin Domaç atandı.

FATİH HATİPOĞLU İSTİFA ETTİ
Öte yandan, Bafra Gençlik Merkezi Müdürü Fatih Hatipoğlu’nun da 7 yıldır yaptığı bu görevinden istifa ettiği öğrenildi. Fatih Hatipoğlu’nun neden böyle bir karar verdiği ve yerine kimin geleceği bilinmiyor.

ZİHNİ ŞAHİN DÖNEMİNİN
GENÇLİK MERKEZİ
Dönemin Belediye Başkanı Zihni Şahin’in yer tahsisi yaparak Bafra’ya kazandırılan, modern binası ile binlerce öğrenciye eğitim ve kurs verecek Bafra Hüseyin Kurumahmutoğlu Gençlik Merkezi’nin çalışma ve hizmetlerinin aksamaması için Hatipoğlu’nun yerine bir an önce atama yapılması gerektiği bildirildi.

Haber: Musa GÜN

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.