Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 16°C
Sal 16°C
Çar 19°C
Per 21°C

BAFRA`DA SURİYELİ OPERASYONU!..

Bafra`da Suriyeliler emniyete toplanıyor. Bulvar Caddesi`nden itibaren toplama işlemleri başladı

BAFRA`DA SURİYELİ OPERASYONU!..
REKLAM ALANI
17 Mayıs 2017 22:09

Suriye’de yaşanan savaş ortamından kaçarak Samsun’unun Bafra ilçesine  yerleşen mültecilerin dilendirdiği çocukları sokaklardan toplanıyor.
Sokaklarda, trafik lambalarında ve camii önlerinde dilencilik yaptığı sık sık kamuoyuna yansıyan mültecilerin son zamanlarda Bafra’da çocuk yaştaki mültecilerin dilendirildikleri gözleniyor. Sokakta ve özelikle trafik lambalarında vatandaşları zor durumda bırakan mültecilerin bu durumu halk tarafından tepki ile karşılanıyor.

Bir başka sorun ise Bafra’da dilenen Suriyeli vatandaşların “bayanların “cami içlerine kadar girip para toplaması, namaz esnasında cemaati yüksek ses ve saygısız hareketleri ile rahatsız etmeleri cemaat tarafından aşırı tepki çekiyor.

Bu rahatsızlıkları göz önünde bulunduran,Bafra Belediye Zabıta ekipleri ve Bafra Emniyet Müdürlüğü ekipleri bugün sabah saatlerinde Bafra’da Suriyeli operasyonu başlattı. Yaklaşık 25 Suriyeli vatandaşın toplnadığı ve toplama işlemlerinin devam edeceği söylendi.
Çocuklarını dilendiren ya da kavşaklarda çalıştıran aileler hakkında soruşturma başlatan polis, aile yükümlülüklerini yerine getirmeyenler hakkında adli ve idari soruşturma yapıyor.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.